Zenfone 3 vs Moto Z Play vs P9 Lite

Adreno 506 ile Mali T830 MP2 aynı güçte GPU'lar. Oyun performansı istiyorsan Sony X, X Compact ve Mi5 modellerine bakacaksın. Ucuz bir model istersen ise J7 2016 oyun performansı açısından Zenfone 3 modeli ve P9 Lite modelinden de daha iyi.

Mi 5 Pro çok iyi bir telefon. Hepsiburada'da var. Yalnız orada ithalatçı garantili. Ve birçok kişi ithalatçı garantisinden memnun değil ve çok sorun yaşamış.

Xiaomi modelleri Türkiye de ithalatçı garantili olarak satılıyor, ürünün almanın sorumluluğu sana ait. Üründe herhangi bir arıza karşısında garantiden bir sorun ile karşılaşırsan başının ağrıyacağını unutma. Şansına garanti cihazını yapabilir de, ben önermiyorum ithalatçı telefon.

Xiaomi modelleri Türkiye de ithalatçı garantili olarak satılıyor, ürünün almanın sorumluluğu sana ait. Üründe herhangi bir arıza karşısında garantiden bir sorun ile karşılaşırsan başının ağrıyacağını unutma. Şansına garanti cihazını yapabilir de, ben önermiyorum ithalatçı telefon.
Asus Zenfone 3 ve Sony Xperia X Compact karşılaştırması - Cepkolik

Zenfone'un ekran çözünürlüğü ve ram kapasitesi X Compact'ten daha iyi. Ve ayrıca kamersı da daha iyi Zenfone'un

Kamera olarak X Compact çok daha iyi bir modeldir. Düşük çözünürlük olması X Compact modelinin performansını daha da artırıyor. X Compact 1080P ekran olsaydı da yine bariz şekilde Zenfone 3 modelinden daha güçlü bir telefon olmaya devam ederdi.

Kamera olarak X Compact çok daha iyi bir modeldir. Düşük çözünürlük olması X Compact modelinin performansını daha da artırıyor. X Compact 1080P ekran olsaydı da yine bariz şekilde Zenfone 3 modelinden daha güçlü bir telefon olmaya devam ederdi.
Peki performans olarak nasıl Xperia daha iyi? Aralarında 1 GB Ram var.

RAM mi performansı belirliyor? İşlemci ve ekran kartı bu noktada önemli. X ve X Compact modellerinde SD 650 ve Adreno 510 ikilisi varken, Zenfone 3 ve Moto Z Play modelinde SD 625 ve Adreno 506 GPU'su var. Açık şekilde her iki Sony modeli donanım ve performans olarak çok daha iyi durumdalar. Aynı şey kamera içinde geçerli, Sony modelleri kamera olarak o modellerden çok daha iyi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı