Zenfone 5 Önerir Misiniz ?

cfgm4ster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Babama bir telefon almak istiyorum. Bütçem 600-800 TL arası. Biraz araştırdım herkes Zenfone 5 önermiş. Benim bir kaç sorum olacak:
1-Zenfone 5 iyi güzel de dayanıklılık konusunda nasıl ? Yakın özelliklerde daha dayanıklı başka bir telefon mu seçmeliyim ?
2-Kullanacak kişi 50 yaş üstü oldugu için ses önemli. İncelemelerde telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesinin boğuk geldiğini duymuştum. Kullananlar var mı aramızda ? Görüşme sırasında ses kalitesi nasıl idare eder mi.?
Son olarak bu yaşlarda birine bu bütçe ile önerileriniz nelerdir ? Yoksa bırak akıllı telefonu al tuşlu bir Nokia idare etsin mi dersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlemediyseniz izlemenizi öneririm.

Baban 50 yaşlarında ise;
Büyük ekranlı, ekranı parlak ve şarjı uzun giden bir telefon almalısınız.
Yani Zenfone 6.

Babanız için önerilerim şunlar :

Nokia 225 Fiyatı | Hepsiburada
Telefon_3749766.jpg

Nokia 515 Fiyatı | Hepsiburada

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı