Zenfone 5 Parlaklık ve Klavye

mameki

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2014
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar zenfone 5 alıcam. Fakat aklıma birkaç sorun takıldı cevaplarsanız sevinirim.
1Ekran parlaklığı çok düşük geliyor videolardada öyle görünüyor. O kadar düşük mü parlaklık sorun yaratır mı ?
2Oyun fazla oynamıyorum. Video izleyip nette takılıyorum genellikle bunun için yeterli midir?Klavye hassasiyeti yeterli midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Parlaklık sorunu pek yok. Güneş çok olursa full parlaklıkta görme sorunu yaşayabilirsin. Klavye hassasiyeti derken anlayamadım ama klavyesi alışınca kolay geliyor. Google Chrome kullanıyorum ve internette gezmek güzel sorunu yok. Şunu söylemem gerek dikkatli kullanırsan 1 günü çıkarıyor. Ama bir anda çabuk düşebilir şarj. Onun haricinde sorunu yok. Ram şişmiyor. Başka sorun varsa alabilirim.
 
Son olarak ekranı büyük 5 inc fakat menüye felan girdiğinde alttan üstten yandan sanki sıkıştırılmış 3.5 inc ekran olmuş gibi görünüyor. Öyle mi ? Telefonu sadece videolarda inceleme şansım olduğu için dikkatimi çeken şeyleri soruyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun değil istediğinizi sorabilirsiniz. Bence tasarımı güzel ama çerçeveler çok büyük. İlk 1 hafta eline sığmayabilir. Ama 1 hafta sonra alışıyorsun. En önemlisi kılıf olmadan kullanmayın. Düşürebilirsiniz ve eski telefonum gibi olabilir. Galaxy S3 Neo kullanıyordum düştüm ve telefonun iç ekranı kırıldı. 500TL istedikleri için Zenfone 5 aldım ve memnunum.
 
Gorilla glass 3 ile korunduğunu duydum bende çok düşürürüm telefonu ona güveniyodum. İnşallah bi sorun çıkmaz :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi ya şuan telefonum yok almam lazım zenfone 2 haziran gibi çıkıcakmış :( morarma olayı gerçekmi okadarmı kalitesiz.

Şuan sipariş vericektim kararım değişti gibi oldu :D :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran parlaklığı kesinlikle yeterli sorun çıkarmıyor ve dediğin işlemlerle rahat 1 günü çıkarabilirsin. Ekrana bastırınca çıkan morluklar tabii ki olacak. Önemli olan düşünce kırılmaması, birçok kez düşürdüm ama bir sıkıntı yaşamadım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı