Zenfone 6 alınmalı mı veya başka öneriniz var mı ?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Benim bir arkadaşım zenfone 6 almayı planlıyor haftaya. Telefon iyi onu biliyorum ama o fiyata başka iyi telefonlar var mı veya fiyatının en iyisi mi onu merak ediyoruz.

Zenfone 6 için bir şey diyemeyeceğim pek ama ben 2-3 yıl kullanma planıyla Discovery aldım 8-9 ay önce. Şu ana kadar hiç sıkıntı çıkarmadı. Performansı da iyi yeterince. Discovery alınabilir o fiyata bence.

Soket olayı çok konuşuluyor Discovery'de mesela. Sana onla ilgili şu kadarını diyeyim. Bizim insanımızın yanlış kullanımına bağlı onlar hep. Adam gidiyor çıkarırken öyle bir asılıyor ki kabloya :D Bende aylardır bir şey yok. Şarj cihazındaki dişler biraz sert ama onu da halledebiliyoruz. Neyse Zenfone iyi telefondur bence o fiyata. Sıfır alıcaksınız dimi ? Öyle akrabadan tanıdıktan az kullanılmış alıcaksan daha iyilerini olabilir o fiyata :)

Şöyle de ekleme yapayım sana. Eğer sorunlardan korkup da elediyseniz bence aldırmayın onlara o kadar (y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı