Zenfone 6 alınmalı mı veya başka öneriniz var mı ?

Özellik bakımından Zenfone 5 ve 6 aynı, farklarına gelecek olursak Zenfone 6 6 inç, Zenfone 5 5 inç. Ben boyutunu beğendiğim için Zenfone 5 aldım ama boyut sıkıntı olmasaydı kesinlikle Zenfone 6 alırdım. Ayrıca pil konusunda daha iyi sonuçlar bekliyorsan kesinlikle Zenfone 6.

Özellik bakımından Zenfone 5 ve 6 aynı, farklarına gelecek olursak Zenfone 6 6 inç, Zenfone 5 5 inç. Ben boyutunu beğendiğim için Zenfone 5 aldım ama boyut sıkıntı olmasaydı kesinlikle Zenfone 6 alırdım. Ayrıca pil konusunda daha iyi sonuçlar bekliyorsan kesinlikle Zenfone 6.
Arkadaşa katılıyorum, bende zenfone 6 alacaktım. Zenfone 5 le fazla farkı olmadığını farkettim ve Zenfone5 aldım. 1 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Zenfone 6 nin 6inclik ekraninin avantajlarini ve dezavantajlarini kiyaslamani öneririm. Daha sonra hangisini alirsan al sorun yaşamazsın.

Discovery diyen çıkıyor halen bu forumda şaka gibi. Zenfone 6 tabii ki. Tavsiyem temperli cam tak ya da dayanıklı bir kılıf al. Nazar değdi telefona herkesin dibi düşmüştü. Yere düşmüş dış cam çatlamış. Alınca kem gözlerden sakla. Süper bir telefon.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı