Zenfone 6 Mı Discovery 2 Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Erhan Demir

Kilopat
Daha fazla  
Bu iki telefon arasında haftalardır gitgel yapıyorum bir türlü karar veremedim. En son zenfone 6 alıyım bari dedim ama büyüklüğü sorun çıkarır mı ? Bütçem kısıtlı.1000 lira altı hangi teli önerirsiniz casper via 8c moto g falan varmış ama onların üstünde pek durmadım. Zenfone 5 var bir de onun da bataryası çok gitmiyormuş galiba. Kısacası baya bi arada kaldım. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Erhan Demir Zenfone 6 almanı tavsiye ederim. Kız arkadaşım için aldık. Kurulumunu ben yaptım. Çok memnun kaldım. Ben Z2 kullanıyorum ama Zenfone 6 kullanmayı özlüyorum. Asus çok iyi bir telefon yapmış. Boyutu bana çok da büyük gelmedi. Cebi küçük olmayan pantolona sığıyor ancak cepte taşımak pek mantıklı değil. Alma fırsatın varsa hiç kaçırma.

Discovery bu telefonun yanında bahsedilecek telefon bile değil. Arkadaşlar belirtmiş zaten Asus Zenfone Android 5.0 alacak. Güncellemeleri de eksik etmiyor Asus. Ara yüzü, programları, her şeyi çok güzel.

Öncelikle yorumlar için çok teşekkür ederim.Tamam discovery'den vazgeçtim.Zenfone zaten içime siniyor ama bugün zenfone 5.5 inçlik model çıkaracakmış diye duydum.Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.Bu telefon çıkarsa ne zaman çıkar,Türkiye'ye ne zaman gelir,özellikleri öteki zenfonelardan daha mı iyi olur,fiyatı daha mı pahalı olur ?

Ocakta tanıtılması bekleniyor. Türkiye'ye gelmesi en erken Şubat'ın sonlarını bulabilir. Özellikler tam olarak belli değil daha. Tabii ki Asus bu telefonda önceki telefonlarda dile getirilen sorunları çözüp ortaya daha iyi bir telefon çıkaracaktır. Marta kadar telefon almasam da olur diyorsan bekleyebilirsin.

Aslında sabırsızlanıyorum artık telefon için.Şimdiye kadar hiç akıllı telefonum olmadı :LOL: Aslında Zenfone 6'ya yakından baktım çok güzel aşırı da büyük değil ama gene de büyük en iyisi almak herhalde şubat,marta kadar kim öle kim kala ... Türkiye'ye bir telefon gelesiye insanın alma isteği kaçıyor.Stoklara gelince alayım bari umarım cebe sığar :) Kırmızı almayı düşünüyorum hoşuma gitti o renk.

Beyaz'ını almıştık biz. Tek o vardı tesadüfen bulduk zaten. Aylardır arıyordum hiçbir yerde yoktu. Alacaksan bir TeknoSA'ya gidip elemanlardan birine geldiğinde ayırıp haber vermesini rica et. Dediğin gibi sonu yok bunun. Sürekli yeni telefonlar çıkıyor. Pantolon cebi büyükse sığıyor. Ancak yine de pek mantıklı değil pantolon cebinde taşımak. :) Oturduğun zaman rahatsız eder en azından. Çıkarıp koymak zorunda kalırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı