Zenfone 6 Wifi bağlantı sorunu

alperhanozhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yeni aldığım Zenfone 6 ile wifi bağlantı sorunu yaşamaktayım. Denediğim yolları ve gözlemleri kısaca aktarayım. Bağlanmaya çalıştığım Wifi'a bilgisayarımla bağlanmaktayım. Aynı bağlantıya Zenfone 6 ile bağlanamamaktayım. Bir başka Wifi bağlantısını da denedim ama yine bağlanamamaktayım. Üst sağda görünen wifi işareti telefonumda hiç görünmemekte. "IP adresi alınıyor, bağlanmaya çalışıyor" ibaresi çıkmakta sürekli. wifi bağlantısını kapatım açmama, telefonu kapatım açamama rağmen hiçbir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşımız varsa, çok sevinirim. Selamlar sevgiler herkese...

Bu işin acemisiyim bastan söyleyeyim.
2 tane wifi ile ilgili ayar var telefonun kısa ayar menüsünde. Belki diğeri ile olur?

Ayrıca mac adresi filter felan yok dimi modem de?

2 wifi ayarını da açtım denedim ama olmuyor maalesef. Modem apartman ortak kullanımına ait filter yok, diğer telefonumdan bağlanabiliyorum. (Diğer telefonum android değil bu arada belirteyim)

Hala yaşıyormusun sorunu bilmiyorum ama tahminim kablonet kullanıyorsun. Kablo tv hizmetini kullanabileceğin netmaster modemler kadar iğrenç modem yok arkadaşlar. Hem tek parça kablosuzlu olanı hemde yanında ap ile birlikte verdikleri netmaster modemler. Modemi aç kapat yapmadan çözülmüyor sorun. Donanımsal bir arıza olabilir telefonda, evindeki dışında başka ağlarda sorun yaşamıyorsan eğer. Telefonu fabrika ayarlarına döndür ve hiç işlem yapmadan güncellemelerini yapmanı öneririm.

Sayın Kullanıcımız,

Belirttiğiniz sıkıntıdan ötürü üzgünüz. Modeminizde nasıl bir sorun yaşadığınızı belirtirseniz konuyla ilgili yardımcı olmak isteriz.

Ayrıca, NetMASTER ürünleriyle ilgili tüm soru ve sorunlarınız için 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı ile görüşebilirsiniz.

Saygılarımızla,

NetMASTER

Sayın Kullanıcımız,

Belirttiğiniz sıkıntıdan ötürü üzgünüz. Modeminizde nasıl bir sorun yaşadığınızı belirtirseniz konuyla ilgili yardımcı olmak isteriz.

Ayrıca, NetMASTER ürünleriyle ilgili tüm soru ve sorunlarınız için 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı ile görüşebilirsiniz.

Saygılarımızla,

NetMASTER
Sen bot değilsin dimi? Her forumda görüyorum seni :)

Merhaba arkadaşlar,

Yeni aldığım Zenfone 6 ile wifi bağlantı sorunu yaşamaktayım. Denediğim yolları ve gözlemleri kısaca aktarayım. Bağlanmaya çalıştığım Wifi'a bilgisayarımla bağlanmaktayım. Aynı bağlantıya Zenfone 6 ile bağlanamamaktayım. Bir başka Wifi bağlantısını da denedim ama yine bağlanamamaktayım. Üst sağda görünen wifi işareti telefonumda hiç görünmemekte. "IP adresi alınıyor, bağlanmaya çalışıyor" ibaresi çıkmakta sürekli. wifi bağlantısını kapatım açmama, telefonu kapatım açamama rağmen hiçbir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşımız varsa, çok sevinirim. Selamlar sevgiler herkese...[/QUOTE
BEYLER WIFI SORUNU ASLINDA IP CAKISMASINDAN KAYNAKLANMAKTADIR BENDEDE AYNI SORUN VARDI MODEMIME RESET ATTIM SORUN DUZELDI

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı