Zenfone 6 YouTube ses kayması sorunu

ibrahimggkk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Telefonum Asus zenfone 6. Youtube'a giriyorum. Videoyu açıyorum ama video yaklaşık 3 saniye donuyor. Sonra videoda ses kayması başlıyor. Telefonu sıfırladım, yeniden başlattım ama işe yaramıyor.
Not : Youtube telefona yüklü olanda oluyor. İnternetten girdiğim youtube'da bu sorun yok. Ve sadece youtube'da var bu sorun. Telefonum Android sürümü 5.0'dır.
Lütfen yardımcı olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. Android 5 eksik geldi. Sorun tahminimce asus' un sorunu. Youtube 2 kere güncelleme aldı ama sorun düzelmedi ben şöyle bir çözüm buldum. Bütün güncellemeleri yap. tasarruf modunu kapa (açıksa) ve telefona reset at. Bak aç kapa yapma yeniden başlata tıkla sonra düzeliyor. Ve sorun tekrar yapabilir bunun nedeni internette dolaşırken biri sizi arar ise üst kısımda arayanın adı numarası çıkıyor ve bu her hangi işinizden etmiyor eskiden biri aradığında herşey kapatılıp arama ekranı gelirdi şimdi bildirim geliyor. Benim testlerimde büyük ihtimal sorun bu. Asusa yazmaya üşeniyorum. Ve telefon kilitli iken biri arasa sorun yapma olasığı düşük ama telefon ile oynarken biri ararsa %90 bu sounu yapıyor ilk dediğim gibi olursa %100 sorun yapıyor. Dönebiliyorsan eski sürüme geç. Çünkü Android 5 daha hazır değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı