Zenfone İçin CloverviewPlus Device Driver Yükleyememe Sorunu

Oğuz Demirel

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle hayırlı Ramazanlar. Arkadaşlar, Asus Zenfone 5 cihazım çökmüş durumda bunun için de bilgisayar üzerinden Custom ROM yükleyeceğim. Fakat bunun için bilgisayara Intel Atom işlemcilerim sürücülerini yüklemem gerek. Ne denediysem de CloverviewPlus Device sürücüsünü yükleyemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sürücü imza zorlamasını devre dışı bıraktınız mı ? Tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz ?
Herhangi bir hata vermiyor. Setup ile kuruluyor. Komut sistemi üzerinden devre dışı bıraktım. Başkalarına 2 sürücü yüklenirken bana sadece 1 sürücü yükleniyor. Fotoğrafta belirtilen CloverviewPlus sürücü kurulmuyor.

Dosya Ekleri

• zenfone-usb-logo-intel-soc-driver.jpg
    zenfone-usb-logo-intel-soc-driver.jpg
    198,7 KB · Görüntüleme: 181
Kullandığın kabloyu ya da USB portunu değiştirebilir misin ? Aygıt yöneticisine girip görünüm sekmesi altından gizli aygıtları göster diyip bakabilir misin ? Belki sürücü yüklenmiştir ama bağlantı sorunu yaşandığından gözükmüyordur. Çünkü sadece doğru şekilde bağlanıp ses kısma tuşuna birlikte basılıp kablo takıldığında gözüküyormuş.

Bir de üç tuşa da birlikte basıp bağlamayı dener misin ? Birkaç kullanıcı da ancak o şekilde bilgisayarda görebildiklerini söylemiş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı