Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 9 Kasım 2020 #21 Bu işleri pek bilmiyorum, bu mail de nasıl bir tehlike var hocam? Herhangi bir link falan göremedim.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 9 Kasım 2020 #22 Hortozazi dedi: Bu işleri pek bilmiyorum, bu mail de nasıl bir tehlike var hocam? Herhangi bir link falan göremedim. Genişletmek için tıkla... İstediği bilgileri doldurup gönderirsen o zaman sıkıntı başlayabilir dostum. Ne yapabileceklerini bilemezsin.
Hortozazi dedi: Bu işleri pek bilmiyorum, bu mail de nasıl bir tehlike var hocam? Herhangi bir link falan göremedim. Genişletmek için tıkla... İstediği bilgileri doldurup gönderirsen o zaman sıkıntı başlayabilir dostum. Ne yapabileceklerini bilemezsin.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 9 Kasım 2020 #23 O mail bana da gelmişti 1 yıl önce. Cidden gerçek sandım ben ne alaka diye. Babamı çağırdım ilk okuduğunda bu adam dolandırıcı dedi.
O mail bana da gelmişti 1 yıl önce. Cidden gerçek sandım ben ne alaka diye. Babamı çağırdım ilk okuduğunda bu adam dolandırıcı dedi.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 9 Kasım 2020 #24 srcn90 dedi: Nereye edildiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O halde kendisine bir mail çakıyorum bu türe ayrı belgesel çekmek lazım.
srcn90 dedi: Nereye edildiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O halde kendisine bir mail çakıyorum bu türe ayrı belgesel çekmek lazım.
Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Kasım 2020 #25 Ryzen 5 3600x isterim.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 9 Kasım 2020 #26 Bir daha yazmadı. Dosya Ekleri Cvplar.PNG 2,3 KB · Görüntüleme: 75
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.710 Makaleler 2 Çözümler 14 9 Kasım 2020 #27 Hocam Batı Afrika Cumhuriyeti'nin başına geçmeyi düşünüyor musunuz? Sonuçta Batı Afrika Vumhuriyeti sayesinde zengin oldunuz. Sizin sayenizde haritada olmayan bir ülke ismi öğrendim Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2020
Hocam Batı Afrika Cumhuriyeti'nin başına geçmeyi düşünüyor musunuz? Sonuçta Batı Afrika Vumhuriyeti sayesinde zengin oldunuz. Sizin sayenizde haritada olmayan bir ülke ismi öğrendim
snrkaan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 9 Kasım 2020 #28 PanzerTR dedi: O halde kendisine bir mail çakıyorum bu türe ayrı belgesel çekmek lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam outlook kullanıyorsanız tarayıcıdan giriş yapın. Gereksiz bölümünde kimlik avını seçin bildirin.
PanzerTR dedi: O halde kendisine bir mail çakıyorum bu türe ayrı belgesel çekmek lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam outlook kullanıyorsanız tarayıcıdan giriş yapın. Gereksiz bölümünde kimlik avını seçin bildirin.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 9 Kasım 2020 #29 snrkaan dedi: Hocam outlook kullanıyorsanız tarayıcıdan giriş yapın. Gereksiz bölümünde kimlik avını seçin bildirin. Genişletmek için tıkla... Aynen oldu ben de yaptım şimdi.
snrkaan dedi: Hocam outlook kullanıyorsanız tarayıcıdan giriş yapın. Gereksiz bölümünde kimlik avını seçin bildirin. Genişletmek için tıkla... Aynen oldu ben de yaptım şimdi.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 9 Kasım 2020 #30 Bana oradan küçük bir maden işletmesi ayarlarsınız herhalde. Gerçi altın düştü boş verin .