ben bunu burda cevaplayamam reis hem senin hem benim için iyi olmazHep düşünüyorum ama kafamda zengin olma yolu bulamadım. Ticaret mi yapıyorlar, şirketleri mi var, illegal mi kovalıyorlar bilmiyorum. Sizce zenginler nasıl zengin oluyorlar ve biz nasıl oluruz?
Hep düşünüyorum ama kafamda zengin olma yolu bulamadım. Ticaret mi yapıyorlar, şirketleri mi var, illegal mi kovalıyorlar bilmiyorum. Sizce zenginler nasıl zengin oluyorlar ve biz nasıl oluruz?
Ben bunu burada cevaplayamam reis hem senin hem benim için iyi olmaz![]()
Onu yapan zaten zengindir hocam. Biz vergiyi 10 gün geciktirsek tepemize tünerler.Vergi kaçırmak en basitinden.
Onu yapan zaten zengindir hocam. Biz vergiyi 10 gün geciktirsek tepemize tünerler.
Güzellik salonu açmakta iyi para var diye duydum. Nasıl kar ediyorlar o işten anlamıyorum ama.
O zeka da bizim gibi insanlarda yok gibi hocam. Olsa herkes zengin olurdu. Acaba ailesi geçmişten zengin olanların ailesi nasıl zengin oldu?İşte o yüzden zaten zengin olmak için ayrıca zekada gerekir çünkü o vergiyi güvenli bir şekilde kaçırırsan pek problem olmaz zenginler böyle zengin oluyor.
En azından benim bildiğim bu
İllegale bulaşmadan ya şansa bağlı olarak zengin olunuyor ya da süperzekayla.
Süperzeka yani bir ürün yapıp onu pazarlayarak satmaktır bunu da ancak zekalı insanlar yapabilir.
Manitayı bulmak salon açmaktan zor hocam boşverin. Biz lokmacıdan parayı vuralım.Bir manita bulup ben de mi açsam acaba.
O zeka da bizim gibi insanlarda yok gibi hocam. Olsa herkes zengin olurdu. Acaba ailesi geçmişten zengin olanların ailesi nasıl zengin oldu?
Manitayı bulmak salon açmaktan zor hocam boş verin. Biz lokmacıdan parayı vuralım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.