Ücretsiz Epic Games Zero Hour 13 Kasım'da Epic Games'te ücretsiz

Selamlar,

Ready or Not muadili arkadaşlarla oynanacak bir oyun Zero Hour, 13 Kasım'da Epic Games'te ücretsiz dağıtılacak. Aramızda bu oyunu oynamış veya bilgisi olan arkadaşlar, düşünceleriniz nedir?

Teşekkürler.
Şuanki hali nasıl bilmiyorum ama ben 1 veya 2 yıl önce oynamıştım Ready or Not oyunu kadar kaliteli bir deneyim sunmuyor ama yine de eğlenceli sevmiştim. Biraz düşük bütçeli hali gibiydi ben oynadığım zamanlar.

Son düzenleme:
Selamlar,

Ready or Not muadili arkadaşlarla oynanacak bir oyun Zero Hour, 13 Kasım'da Epic Games'te ücretsiz dağıtılacak. Aramızda bu oyunu oynamış veya bilgisi olan arkadaşlar, düşünceleriniz nedir?

Teşekkürler.
Merhaba, Zero Hour her ne kadar Ready or Not kadar kaliteli olmasa da oynaması oldukça keyifli bir oyun. Arkadaşlarınla güzel vakit geçirebilirsin. Benim 100+ saatim var, gerçekten güzel bir oyun; mutlaka bakmanı tavsiye ederim.

Selamlar,

Teşekkürler.

Al dursun beleşe kütüphanede.

Bedava zaten hemen kapalım yarın😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı