Zeus nutrition Nitro protein tozu neden ucuz?

SARAÇLI

Hectopat
Yer
Balıkesir
Zeus nutrition Nitro Pure whey protein tozu çok uygun fiyata satılıyor almışken 2 tane almak istiyorum kullandığım protein tozunun fiyatı çok uçmuş en son 300 TL almıştım şimde 450 TL olmuş.
İnternette fazla bilgi yok satan kişi video atmış ama güvenilir mi bilemedim ekşi sözlükte ürün bozuk diye yorum atılmış kanıtlı bir şekilde bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?

Ekşi sözlük yorum: zeus nutrition

Almak istediğim toz: https://www.hepsiburada.com/zeus-nu...tali-protein-tozu-2273-gr-x-2-p-HBV000018MHBU
Satıcı video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullandığım toz: https://www.hepsiburada.com/way-out-nutrition-whey-protein-3500-gr-cilek-p-HBV00000GBZM5

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz geç olacak ama yerli olarak Hardline ve Supplementler.com'un kendi ürünü gibi bilindik markalardan başkasına yönelmemelisiniz, diğer 'yerli' firmalar pastalarda keklerde kullanılan hammaddeleri kullanmaktalar ayrıca hangi işlemden geçtikleri belli değildir Avrupa'daki tarafsız laboratuvarlar tarafından da test edilmemiştir saydığım markalar gibi. İçeriğindeki ağır metal tarzı maddeler sağlığınızı tehdit edebilir. Maliyeti genelde 50TL'yi aşmayan bu tozlar sırf kaliteli markayız hissiyatı verebilmek için fiyatları bilindik markalarla yakın tutmaktadırlar. Lütfen kendini kanıtlamış markalara başvuralım.

Hocam biraz geç bir cevap olacak ama bu marka tarihi geçmiş tozları yeni etiket ile ucuza satmakta(içine nişasta koyulduğuna dair yorumlarda var) bu markayı araştıran arkadaşlar içinde yazıyorum bunu umarım birine faydası dokunur. Supplement tercihinizi asla fiyata göre yapmayın bu ürünler karaciğere çok fazla yüklenen maddelerdir sporda ve sağlıkta ucuza kaçılmaz, olimp, Hardline, bpn, proteinocean gibi kendini kanıtlamış belirli testlerden geçen markaları kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı