Arch Linux akar kurulumu zevkli bence.Merhaba. Boş bir HDD'im var (256 GB) buna zevkine kurmalık bakınmalık işletim sistemleri kurup denemek istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
En son farklı bir konumdaki bilgisayara Win 8.1 kurmuştum ve o çok hoşuma gitmişti açıkçası.
Tam Windows 8.1 demeye geliyordum ki son cümleni gördüm
Windows 8.1 ındustry Pro sürümünü deneyebilirsin, ayrı olarak da Windows posready 7.
Tam Windows 8.1 demeye geliyordum ki son cümleni gördüm
Windows 8.1 ındustry Pro sürümünü deneyebilirsin, ayrı olarak da Windows posready 7.
@dixtuel aşağıdaki linkten indirebilirsin.
Download Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation from Official Microsoft Download Center
Windows Embedded 8.1 Industry, Windows 8.1'in özelliklerini perakende, üretim, sağlık hizmetleri vb. sektörlerdeki sınır cihazlarda kullanılacak şekilde genişletmektedir.www.microsoft.com
64 Bit versiyonu için üstteki seçeneği kullan.
Eki Görüntüle 2518535
@dixtuel çok da aman aman farkları olmaz. Win8.1 embedded ındustry Pro sürümünü Windows 10 ve 11'deki LTSC sürümleri gibi düşünebilirsin, daha temel sürümü kısaca. Zaten zevkine indiriyorum dedin diye böyle değişik sürümleri önerdim.
Ayrıca Windows 8.1'in tüm sürümleri HDD'de stabil çalışabiliyor.
Sizi en iyi ben anlıyorum hocam, merak etmeyinMaalesef internet kötü indirmek uzun sürebiliyor
Merhaba. Boş bir HDD'im var (256 GB) buna zevkine kurmalık bakınmalık işletim sistemleri kurup denemek istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
En son farklı bir konumdaki bilgisayara Win 8.1 kurmuştum ve o çok hoşuma gitmişti açıkçası.