Zevkine kurmalık işletim sistemi önerisi

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Boş bir HDD'im var (256 GB) buna zevkine kurmalık bakınmalık işletim sistemleri kurup denemek istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

En son farklı bir konumdaki bilgisayara Win 8.1 kurmuştum ve o çok hoşuma gitmişti açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Boş bir HDD'im var (256 GB) buna zevkine kurmalık bakınmalık işletim sistemleri kurup denemek istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

En son farklı bir konumdaki bilgisayara Win 8.1 kurmuştum ve o çok hoşuma gitmişti açıkçası.
Arch Linux akar kurulumu zevkli bence.

Tam Windows 8.1 demeye geliyordum ki son cümleni gördüm :D

Windows 8.1 Industry Pro sürümünü deneyebilirsin, ayrı olarak da Windows POSReady 7.

Windows 8.1 ındustry Pro sürümünü deneyebilirsin, ayrı olarak da Windows posready 7.

Hocam çok akıcı çok güzel gelmişti o bilgisayarda gözüme kesin denemem lazım. Gidiyorum şimdi :D

Windows 8.1 ındustry Pro sürümünü deneyebilirsin, ayrı olarak da Windows posready 7.

Hocam Win 8.1 industry Pro'yu nereden indirebilirim? @FehmiDogru.js

Son düzenleme:
@dixtuel aşağıdaki linkten indirebilirsin.

64 bit versiyonu için üstteki seçeneği kullan.

1750630676800.png

@dixtuel aşağıdaki linkten indirebilirsin.

64 Bit versiyonu için üstteki seçeneği kullan.

Eki Görüntüle 2518535

Hocam benim elimde Win 8.1 Home var sistemimde zaten iyi ve zevk için kuracağım. İndustry Pro ile aman aman bir fark olmaz diye düşünüyorum. Sizce ne kadar fark eder? Tek sıkıntı HDD'ye kuracak olmam.

@dixtuel çok da aman aman farkları olmaz. Win8.1 Embedded Industry Pro sürümünü Windows 10 ve 11'deki LTSC sürümleri gibi düşünebilirsin, daha temel sürümü kısaca. Zaten zevkine indiriyorum dedin diye böyle değişik sürümleri önerdim.
Ayrıca Windows 8.1'in tüm sürümleri HDD'de stabil çalışabiliyor.

@dixtuel çok da aman aman farkları olmaz. Win8.1 embedded ındustry Pro sürümünü Windows 10 ve 11'deki LTSC sürümleri gibi düşünebilirsin, daha temel sürümü kısaca. Zaten zevkine indiriyorum dedin diye böyle değişik sürümleri önerdim.
Ayrıca Windows 8.1'in tüm sürümleri HDD'de stabil çalışabiliyor.

Teşekkürler hocam. Zevkinede indirsek sistemde iyi olsa maalesef internet kötü indirmek uzun sürebiliyor :D

Terminal bilgin yoksa ve kanser olmayı seviyorsan saf Arch kurabilirsin, onun dışında Fedora öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı