yks2023allstar
Decapat
Daha fazla
Dostlar iyi akşamlar özellikle son zamanlarda konsol almayı ciddi bir şekilde düşünmeye başladım. Elimde biraz birikmişim var ama 5-6 bin TL'den fazlasını da vermek istemiyorum açıkçası. Bu kriterlerde genellikle PS4 mat kasa, Xbox One S (2 kollu) ve PS4 Slim, Xbox One X(tek kollu) modellerine rastladım. Fakat hangisini almaya karar veremedim çünkü konsolu asıl alma amacım kardeşimle veya evime misafir gelen kuzenlerimle veya arkadaşlarımla oynarım diye düşünüyorum. Mesela bugün 5.5k ya yanında cdli FIFA16, 19, 20 ve BF1 bulunan 500 GB PS4 mat kasa buldum. Xbox tarafında 5.8k ya FIFA 19 olan 2 kollu One S var(pazarlıklı fiyatını henüz bilmiyorum ama yüz yüze de 5/5.2K'yı zorlayabilirim, oyunsuzları ise 5/5.5 civarında. PS kafelerde 2.el cdli oyun bulurum da Xbox oyunu bulmak bir tık sıkıntı yani kafam bayağı karışık siz hangi modeli tavsiye edersiniz ve neden?
Konsolda oynamayı düşündüğüm oyunlar: NBA, FIFA, pes, Mortal Kombat, ufc serileri.
Konsolda oynamayı düşündüğüm oyunlar: NBA, FIFA, pes, Mortal Kombat, ufc serileri.