Zevkine Xbox One veya PS4 alınır mı?

yks2023allstar

Decapat
Daha fazla  
Dostlar iyi akşamlar özellikle son zamanlarda konsol almayı ciddi bir şekilde düşünmeye başladım. Elimde biraz birikmişim var ama 5-6 bin TL'den fazlasını da vermek istemiyorum açıkçası. Bu kriterlerde genellikle PS4 mat kasa, Xbox One S (2 kollu) ve PS4 Slim, Xbox One X(tek kollu) modellerine rastladım. Fakat hangisini almaya karar veremedim çünkü konsolu asıl alma amacım kardeşimle veya evime misafir gelen kuzenlerimle veya arkadaşlarımla oynarım diye düşünüyorum. Mesela bugün 5.5k ya yanında cdli FIFA16, 19, 20 ve BF1 bulunan 500 GB PS4 mat kasa buldum. Xbox tarafında 5.8k ya FIFA 19 olan 2 kollu One S var(pazarlıklı fiyatını henüz bilmiyorum ama yüz yüze de 5/5.2K'yı zorlayabilirim, oyunsuzları ise 5/5.5 civarında. PS kafelerde 2.el cdli oyun bulurum da Xbox oyunu bulmak bir tık sıkıntı yani kafam bayağı karışık siz hangi modeli tavsiye edersiniz ve neden?
Konsolda oynamayı düşündüğüm oyunlar: NBA, FIFA, pes, Mortal Kombat, ufc serileri.

Zevkine alınır bütçenizi zorlamıyorsa neden alınmasın ? Ben geçen ay xbox one aldım maaş yatmaya yakındı bütçem de el verdi baktım oynamadığım ve tekrar oynamak istediğim oyunlar var şu sıralar da assasins creed orgins e sardım baya zevk alıyorum ama bütçemi zorlayarak alsaydım zevk alıcağımı sanmıyorum

Hangisi konsuna da gelirsek bence aralarında cok fark yok ben mat kasa ps4 kullanıyordum gecen sene başına kadar şimdiki kullandığım xbox one da fat kasa zaten tv nin altında duruyor bi yere götürmüyorum baya da sessiz bi alet eğer geçen nesle çıkan oyunları oynarım diyorsanız one alın exc oynamak istiyorum diyoesaniz ps4 ha tabi elinizde pc varsa bence ikisini de almayın bende pc olsaydı almazdım büyük ihtimalle

Zevkine alınır bütçenizi zorlamıyorsa neden alınmasın? Ben geçen ay Xbox One aldım maaş yatmaya yakındı bütçem de el verdi baktım oynamadığım ve tekrar oynamak istediğim oyunlar var şu sıralar da Assassin's Creed orgins e sardım bayağı zevk alıyorum ama bütçemi zorlayarak alsaydım zevk alacağımı sanmıyorum.

Hangisi konsuna da gelirsek bence aralarında cok fark yok ben mat kasa PS4 kullanıyordum gecen sene başına kadar şimdiki kullandığım Xbox One da fat kasa zaten TV'nin altında duruyor bir yere götürmüyorum bayağı da sessiz bir alet eğer geçen nesle çıkan oyunları oynarım diyorsanız One alın exc oynamak istiyorum diyoesaniz PS4 ha tabii elinizde PC varsa bence ikisini de almayın bende PC olsaydı almazdım büyük ihtimalle.

Bilgisayarım var ve 3-4 ay önce topladım dediğim gibi zevkine alıyorum ekstra gibi bir şey olacak. Konsolu asıl alma sebebim belirttiğim gibi yakınlarımla beraber oyun oynamak ve altını çizerek UFC oynamak istemem. Şu an mat kasa ile One S'den birini alacağım gibi fakat Xbox daha ağır basıyor gözüme. Oyunları peki nasıl alıyorsunuz Game Pass, CD veya Microsoft Store'den mi?

Bilgisayarım var ve 3-4 ay önce topladım dediğim gibi zevkine alıyorum ekstra gibi bir şey olacak. Konsolu asıl alma sebebim belirttiğim gibi yakınlarımla beraber oyun oynamak ve altını çizerek UFC oynamak istemem. Şu an mat kasa ile One S'den birini alacağım gibi fakat Xbox daha ağır basıyor gözüme. Oyunları peki nasıl alıyorsunuz Game Pass, CD veya Microsoft Store'den mi?
Konsolu aldığımda hesapla birlikte geldi ordaki oyunları oynuyorum

PS4 öneririm illegal yöntemler ile oyunları oynayabiliyorsunuz zaten bilgisayarınız var Online oyunlar oynamazsınız sanıyorum.
Ben gecen seneye kadar böyle takılıyorum ama kırık konsollar cok pahalı tekrar almak istiyorum fakat fiyatları 8k dan başlıyor mantıklı değil

Dostlar iyi akşamlar özellikle son zamanlarda konsol almayı ciddi bir şekilde düşünmeye başladım. Elimde biraz birikmişim var ama 5-6 bin TL'den fazlasını da vermek istemiyorum açıkçası. Bu kriterlerde genellikle PS4 mat kasa, Xbox One S (2 kollu) ve PS4 Slim, Xbox One X(tek kollu) modellerine rastladım. Fakat hangisini almaya karar veremedim çünkü konsolu asıl alma amacım kardeşimle veya evime misafir gelen kuzenlerimle veya arkadaşlarımla oynarım diye düşünüyorum. Mesela bugün 5.5k ya yanında cdli FIFA16, 19, 20 ve BF1 bulunan 500 GB PS4 mat kasa buldum. Xbox tarafında 5.8k ya FIFA 19 olan 2 kollu One S var(pazarlıklı fiyatını henüz bilmiyorum ama yüz yüze de 5/5.2K'yı zorlayabilirim, oyunsuzları ise 5/5.5 civarında. PS kafelerde 2.el cdli oyun bulurum da Xbox oyunu bulmak bir tık sıkıntı yani kafam bayağı karışık siz hangi modeli tavsiye edersiniz ve neden?
Konsolda oynamayı düşündüğüm oyunlar: NBA, FIFA, pes, Mortal Kombat, ufc serileri.
Onerim One X almaniz. Arada digerlerinden saglam fark var. Icine bi kac oyun alir 1 tanede Gamepad alirsaniz ilerde daha iyi olur.

Onerim One X almaniz. Arada digerlerinden saglam fark var. Icine bi kac oyun alir 1 tanede Gamepad alirsaniz ilerde daha iyi olur.
2015 yılından beri Xbox One Fat kasa kullanıcısı olarak benim de tavsiyem Xbox One X alınması olacaktır. İçerisine kutulu oyun alınmasına gerek de yok. Game Pass ve 2. bir kontrolcü (9. Nesil kontrolcüler cihazda destekleniyor) alıp keyfinize bakarsınız.

🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı