Zevkine Xbox One veya PS4 alınır mı?

2015 yılından beri Xbox One Fat kasa kullanıcısı olarak benim de tavsiyem Xbox One X alınması olacaktır. İçerisine kutulu oyun alınmasına gerek de yok. Game Pass ve 2. bir kontrolcü (9. Nesil kontrolcüler cihazda destekleniyor) alıp keyfinize bakarsınız.

🙂
Tamamen kastim buydu. En iyisi bu olucaktir.

2015 yılından beri Xbox One fat kasa kullanıcısı olarak benim de tavsiyem Xbox One X alınması olacaktır. İçerisine kutulu oyun alınmasına gerek de yok. Game Pass ve 2. bir kontrolcü (9. nesil kontrolcüler cihazda destekleniyor) alıp keyfinize bakarsınız.

🙂

6.500 TL'ye 2 kollu One X buldum. Zor ama 6 bin civarına inerse onu almayı düşünüyorum şimdilik. Oyun olarak da 250 TL'ye 1 yıllık EA Play alırım FIFA, UFC, NBA falan yeter bana üstüne Mortal Kombat alsam yeter konsol için.

Onerim One X almaniz. Arada digerlerinden saglam fark var. Icine birkaç oyun alir 1 tanede gamepad alirsaniz ileride daha iyi olur.

Bende onu düşünüyorum maaş yatana kadar bakalım aynı istekte kalacak mıyım bilmiyorum.

Alırsanız eğer oyun aldığınızda paylaşım yapılabiliyor bi kac tane oyun aldığınızda aramızda hesap paylaşımı yapabiliriz bendeki oyunları da sen oynarsın

Dostlar iyi akşamlar özellikle son zamanlarda konsol almayı ciddi bir şekilde düşünmeye başladım. Elimde biraz birikmişim var ama 5-6 bin TL'den fazlasını da vermek istemiyorum açıkçası. Bu kriterlerde genellikle PS4 mat kasa, Xbox One S (2 kollu) ve PS4 Slim, Xbox One X(tek kollu) modellerine rastladım. Fakat hangisini almaya karar veremedim çünkü konsolu asıl alma amacım kardeşimle veya evime misafir gelen kuzenlerimle veya arkadaşlarımla oynarım diye düşünüyorum. Mesela bugün 5.5k ya yanında cdli FIFA16, 19, 20 ve BF1 bulunan 500 GB PS4 mat kasa buldum. Xbox tarafında 5.8k ya FIFA 19 olan 2 kollu One S var(pazarlıklı fiyatını henüz bilmiyorum ama yüz yüze de 5/5.2K'yı zorlayabilirim, oyunsuzları ise 5/5.5 civarında. PS kafelerde 2.el cdli oyun bulurum da Xbox oyunu bulmak bir tık sıkıntı yani kafam bayağı karışık siz hangi modeli tavsiye edersiniz ve neden?
Konsolda oynamayı düşündüğüm oyunlar: NBA, FIFA, pes, Mortal Kombat, ufc serileri.
Bahsettiğiniz kullanım amacı doğrultusunda Xbox One daha mantıklı olur fakat S modelini tavsiye ederim. PS4 ile hemen hemen aynı performansı verecektir fakat daha az maliyetli olacaktır.

Bahsettiğiniz kullanım amacı doğrultusunda Xbox One daha mantıklı olur fakat s modelini tavsiye ederim. PS4 ile hemen hemen aynı performansı verecektir fakat daha az maliyetli olacaktır.

Vallahi kanka 6.5k ya 2 kollu Xbox One X buldum 6/6.200 civarına inerse onu almayı düşünüyorum. Olmazsa One S'ya da yukadıda bahsettiğim FIFA 16, 19, 20 ve BF1 bulunan mat kasa PS4 alabilirim. Ama PS4 4.5-5k arası olacaksa alırım Xbox One S'i ise 5-5.3K arası.

Vallahi kanka 6.5k ya 2 kollu Xbox One X buldum 6/6.200 civarına inerse onu almayı düşünüyorum. Olmazsa One S'ya da yukadıda bahsettiğim FIFA 16, 19, 20 ve BF1 bulunan mat kasa PS4 alabilirim. Ama PS4 4.5-5k arası olacaksa alırım Xbox One S'i ise 5-5.3K arası.
Hiç düşünmeden One X modelini al, kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı