Zifiri Phantom vs Ora Phantom

• Konuyu başlatan Growl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 62

Growl

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba;

Elimde Ora Phantom var ve yeğenim Zifiri Phantom istiyor. Zifiri almaya değer mi yoksa Ora ile mi devam edeyim?

Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.

Zifiri bence daha hoş. Ora Phantom'u bir ben beğenemedim. Müzik dışında vuruş hassasiyet sesi kötü.

Zifiri çok farklı bir şey be hocam. Hissiyatı falan çok iyi bitirişi de ora kadar olmasa da güzel. Sesleri zaten dehşet bir şey. Ama ora varken çok takmazsınız diye düşünüyorum. Başka skinlere yönelmeniz daha mantıklı olacaktır.(phantoma başka bir skin istiyorsanız Spectrum çok daha iyidir) ben olsam zifiriyi alırdım ama mavi rengi çok güzel.

Haklısın ancak hesabında sadece phantom yada az sayıda skin varsa önce olmayan skinleri alması daha mantıklı.

Arkadaşın da dediği gibi eğer diğer silahlarda skininiz yoksa. o silahlara yönelmek daha mantıklı olacaktır zifiri yerine.

İkisi de kötü.

Asil.
Spectrum.
Champions 2022.
Champions 2023.
Yıldızbelası.

Şu an Phantom alacak olsam yıldızbelası alırdım asla eskimeyen bir hissiyatı var. Gideri çok iyi. Söylediğin skinlerin atış hissiyatları iyi değil.

Phantomlarımda Ora, Kaosun Başlangıcı, Oni, Flash, Radyant Krizi 001 var. Almıyorum eğer bunlardan birisi kadar iyi değilse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı