Zihinsel engelli olduğumu nasıl anlarım?

Hocam bence zihinsel engelli değilsiniz. Zihinsel engelli olabilmek için ya konuşamaman lazım ya da zeka geriliği yaşıyor olman lazım. Zihinsel engellilik ancak zeka testi ile anlaşılabilir. Bence babanız size çok kızgın olduğu için öyle demiş. Yapamadığınız işleri ise zamanla öğreneceksiniz. Sizin yaşınızın 16 olduğunu düşünürsek, WISC-R veya WISC-IV testlerine girebileceğinizi düşünüyorum.

Teşekkürler hocam, pek arkadaşı olan biri değilim ama olanlarda fazla samimiyim. Benim asıl kafamı kurcalayan çok düşünmem. Sürekli düşünüyorum her şeyi.

Teşekkürler hocam, pek arkadaşı olan biri değilim ama olanlarda fazla samimiyim. Benim asıl kafamı kurcalayan çok düşünmem. Sürekli düşünüyorum her şeyi.
Biz de herşeyi düşünüyoruz merak etme. Bu zihinsel engelli olduğun anlamına gelmiyor sadece içinde bulunduğun ortam kafandakileri yapmaya yeterli veya uygun olmadığı için yapmak istediklerini sadece düşünüyorsun.

Zihninizde engelin olmadığı, Technopat.net tarafından bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Oynayacağın son bir kumar kaldı. Ya babana rest çekeceksin, yüzleşip racon keseceksin. Ya da daha ağır cümle-i kelamlar yakında seni bekliyor. Sakin kalıp babanız size söverken siz de ona tam tersi iltifat edeceksiniz. Kafası karışacaktır.

Yaşadığım şehirde psikolog bulunmuyor derken? Çölde mi yaşıyorsunuz hocam?
Buradaki sağlık kategorisindeki uzman hekimler dururken niye psikoloğa gitsin? Parasından olacak bir de verdiğin akla bak.

Buradaki sağlık kategorisindeki uzman hekimler dururken niye psikoloğa gitsin? Parasından olacak bir de verdiğin akla bak.
Daha da ilginci 16 yaşında bir çocuğa psikoloğa gitmesinin tavsiye edilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…