Zil çalınca hoca çık demeden çıkabilir miyiz?

Bir daha mide bulandırıcı, iğrenç vb. dersen şurada bayılacağım. Birbiriyle kavga eden BTS fanı İmam Hatipli kızlar gibi bu nedir ya.

Hocana Allah sabır versin.

Sorun ben değilim hocanın komple iğrenç biri olması daha hiçbir hocam böyle bir durum yaşatmadı çünkü bana.

Çok haklısınız hocam teşekkür ederim.

Bir daha mide bulandırıcı, iğrenç vb. dersen şurada bayılacağım. Birbiriyle kavga eden BTS fanı İmam Hatipli kızlar gibi bu nedir ya.

Hocana Allah sabır versin.
Ön yargı diyelim mi buna? Bu kelimeleri kullanan kişilerin içine beni neden kattın?

Allah başka dert vermesin

Hayırdır hoca mafya mı çete lideri mi? Nedir? Takmayın bu kadar rahat olun o izin vermesede çıkın arkanızdan bir şey derse çok da takmayın benim teneffüsüme karışması ona mı kalmış? Okulun kuralları varsa benim de teneffüs hakkım var hocaya bak artist sanki.

Haklısınız. Maalesef ki öğretmenlerimiz böyle ilah gibi takılıyorlar okulda.

Hocanın altın kuralı öğrencilere bir şey öğretmektir artistlik değil ego değil kibir değil artistlik yapandan hoca olmaz ego yapandan kahraman olmaz her öğrencisini arkadaş gibi gören kendi çocuğu gibi seven öğretmenler baştaçıdır ama ego kibir artistlik bir hocaya yakışmaz zaten ondanda hoca olmaz sakin kendinizi ezdirmeyin ona karşı sessiz olmayın o size bir laf ederse siz ona on laf edin size vurmaya kalkarsa veya en ufak bir hakaret ederse müdüre filan şikayet edin gerekirse polise biz sahipsiz değiliz.

Evet öyle takılıyorlar maalesef sınav puanınızı yüksek tutmaya çalışın çünkü sınav puanınızın altında performans notu veremez.
Vermesin hocam çok da umrumuzdaydı korkmayın bunun gibi artist egolu hocalardan. Size bir laf ederse tehdit ederse sessiz kalmayın direk müdüre şikayet edin ya da polise. Hayırdır öğretmenler mafya mı oldu yoksa çete mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…