Zincirleme priz kullanmak problem olur mu?

Kullandığınız ürünlerin modellerine bağlı ama genel olarak çok fazla enerji tüketen şeyler yok gibi. Bilgisayar zaten 650W zaten bütün wattı çekmiyor PC o yüzden 400W falan tüketir normal kullanımda, monitörlerin modellerine bağlı olarak değişir ama çok da fazla tüketmez oda sıkıntı yok gibi duruyor.

Teşekkür ediyorum. Umarım evi yakmayız :D

Kullanılan parçalar pek elektrik çekmiyor sorun olmaz. Direncin artması biraz sorun olabilir sadece ama toplam güç az kafan rahat olsun. İllaki test edeceğim diyorsan bilgisayarında bi 3 4 saat oyun oyna veya stres teste sok, kablolara dokun sıcaklığına bak.

Kullandığınız ürünler çok kaliteli, tanınmış markalardan olup iç kablo kesitleri de çok uygunsa bu konuda herhangi bir sıkıntı olmaz. Arada kullanılan çoklu uzatmalı priz sayısının birden fazla olması ve sayıca düşük watt'lı yüklerin bu yük toplamını oluşturması, adı geçen uzatmalı prizlerdeki amper taşınma kapasitesi aşılmadıkça bu durum bir risk oluşturmaz. Bu risk zaten uzatmadaki bağlantılarda kablo yanık kokuları, aşırı ısınmayı gösteren el temaslı sıcaklık yükselmeleri,, vb. olumsuzluklarla kendisini mutlaka belli eder. Kolay gelsin.

Attığınız ürünler 1000w civarı güç çekecektir
650w kasa
15w x3 monitor 45w
Adaptor quick charge desteği olsa 65w desen
Yazıcı hub vs de totalde 100w olsun

1000i anca buluyor. Sorunsuz kullanabilirsin. Bende de direkt prize viko 3lü golyat bağlayıp üçlü prize fanli ısıtıcıyı kullanıyorum. Isıtıcı tek başına 2000w güç harcıyor hiç sıkıntı yaşamadım.
Isıtıcı, ütü, kettle vb ürünler kullanmadığınız sürece sorun olmayacaktır

Attığınız ürünler 1000W civarı güç çekecektir.
650W kasa.
15W X3 monitor 45W.
Adaptor quick charge desteği olsa 65W desen.
Yazıcı hub vs de Total'de 100W olsun.

1000i anca buluyor. Sorunsuz kullanabilirsin. Bende de direkt prize viko 3'lü golyat bağlayıp üçlü prize fanli ısıtıcıyı kullanıyorum. Isıtıcı tek başına 2000W güç harcıyor hiç sıkıntı yaşamadım.
Isıtıcı, ütü, kettle vb ürünler kullanmadığınız sürece sorun olmayacaktır.

Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı