Zio Fabric Koltuk İncelemesi

Hala kullanıyor musunuz venom premium kumaş düşünüyorum hawk futureyle arasında kaldım deneyimleme şansım yok maalesef

25 Mart pazartesi günü sipariş verdim.
1 Nisan pazartesi günü kargoya verildi ve 3 Nisan'da elime ulaştı.
Yani 1 hafta ürün hazırlığı ve 3 gün kargo.
Hala kullanıyor musun dostum menun musun acaba? Premium kumaş terletiyor mu veya yumuşak mı nasıl sence hissiyatı?

Hala kullanıyor musun dostum menun musun acaba? Premium kumaş terletiyor mu veya yumuşak mı nasıl sence hissiyatı?

Hala kullanıyorum. Hatta günde en az 6 saat kullamıyorum. Hiç terletmiyor. Memnunu yumuşak bu arada ama pamuk gibi değil tabii. Başka soru var ise aklınızda sorabilirsiniz.

Hala kullanıyorum. Hatta günde en az 6 saat kullamıyorum. Hiç terletmiyor. Memnunu yumuşak bu arada ama pamuk gibi değil tabii. Başka soru var ise aklınızda sorabilirsiniz.

Hocam fotoğraf sizin fotoğraftan alınma. Bu arada kısım varsa koltuk ve sırt kısmının birleştiği yer. Orada bir hizasızlık vs. var mı? Bazı koltuklarda vida yerlerinin tutarsızlığından ötürü sağ tarafta boşluk yok sol tarafta boşluk olur ya bunda o tarz bir şey var mı yoksa her şey olması gerektiği mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…