LiteraryLucky
Kilopat
Daha fazla
Şahsen şuan bende koltuk arayışı içerisindeyim. Yurt dışarısında oyuncu koltuğu satışı yapan Secretlab adında bir firma var ve çok kaliteli oyuncu koltuğu satıyorlar. Maalesef ki ürünleri Türkiye'ye ihraç edilmiyor. Örnek ürünleri;Hangi modellere bakmaliyim veya onerebileceginiz bir urun varmidir?
Rica ederim, harici bir tavsiye isterseniz IKEA Markus öneririm. Ben 1 hafta önce Markus'a geçtim çok memnunum.
Şahsen şu an bende koltuk arayışı içerisindeyim. Yurt dışarısında oyuncu koltuğu satışı yapan secretlab adında bir firma var ve çok kaliteli oyuncu koltuğu satıyorlar. Maalesef ki ürünleri Türkiye'ye ihraç edilmiyor. Örnek ürünleri;
Secretlab markasının kullandığı mekanizmaya sahip ve görünüşü de güzel olan bir ürün buldum. Hawk markasına ait ve ürün şu şekilde;Gaming Chairs | Secretlab TITAN Evo | Secretlab US
Meet the Secretlab TITAN Evo gaming chair. Personalized ergonomics and world-leading comfort, all in one gaming chair.secretlab.co
Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu
Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu Kumaş Oyuncu Koltuğu, Deri Oyuncu Koltuğu, Oyuncu Koltuğu, Oyuncu Koltuğu Modelleri, En İyi Oyuncu Koltuğu, Gamer Koltuk, Gaming Koltuk, Gamer Koltuğu, Oyun Koltuğu, Hawk Oyun Koltuğu, Hawk Gaming Chair, oyuncu koltuğu, en iyi oyuncu koltuğu, kaliteli oyuncu koltuğuwww.hawkchair.com
Koltuğu test etme şansım olacak mı bilmiyorum ancak firma ile görüşüp test etmek ve beğenirsem satın almak istiyorum.
Hocam bende calitte ürünlerine bakıyorum. Aldığınız üründen hala memnun musunuz?Calitte oyuncu koltuğu almanızı tercih ederim. Çünkü maalesef sünger çökme sıkıntısı oluyor ilerleyen ay veya yıllarda. Bizzat çok araştıran biri olarak hem sırt hem oturak kısmına Dökme sünger kullanan tek marka Calitte. Samurai Kumaş modelini aldım ben. Memnun kaldım. Profesyonel bir oyuncu koltuğu arıyorsanız Calitte alın derim. Ama uygun fiyatlı bir müddet sizi idare etmesi yeterliyse bu markalara bakmanız yeterli. Tüm aksamlarının metal olmasına da dikkat edin. Önerilen ürünlerin çoğu metal görünümlü plastik ayakmış, mağazalarına gidince anladım. Yani 85-90 kg aralığını anca taşır. İlerde sıkıntı yaşatır. O yüzden ben alırken çok fazla araştırdım.
Şu anlık sıkıntı yok memnunum. Alacak arkadaşlara tavsiye edilir.
NOT: Ürünün bel yastığı mevcut arkadaşlar ama yastıksız daha rahat ettiğim için fotoğrafta yastık yok. Linkini bırakıyorum isteyen buradan baksın.
Oyuncu Koltuğu & Ofis Koltuğu ve Aksesuarları | Calitte.com
Ergonomik tasarıma sahip, tam yatar mekanizmalı oyuncu koltukları ve koltuk aksesuarları, ücretsiz ve hızlı sevkiyat garantisiyle Calitte.com'da!www.calitte.com
Eki Görüntüle 1383716
Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu ürününü satın aldım ancak konforu beklediğim gibi değildi. Üründe eğim olması gerekçesiyle onarım talebinde bulundum ve ürüne bakım ve onarım yapıldı.Hocam hangi koltuğu tercih ettiniz
Future coal kumaş oyuncu koltuğu aldınız mı?