Zio Venom Fabric alınır mı?

Bütçe
10000

Parisli Dayı

Hectopat
Arkadaşlar aşağıdaki görseldeki gibi bir koltuk yaptım kendime. Boyum 1.82 kilom 87. sizce bu fiyata değer mi bir koltuk için? Birkaç ay önce alınabilirdi ama şimdi bu parayı verip vermeme konusunda arada kaldım. Ya da bu koltuğa bu fiyat değer mi?

Bu şeklilde bu koltuğun fiyatı 13.000 TL

1735479847873.png

Aktif olarak kullanıyorum, kumaşı çok güzel ama çok hafif bir boşluğu var koltuğun. Kol dayama pedleriyle beraber aldım bana çok rahat geliyor daha önce XPrime kullanmış biri olarak çok memnun kaldım. Boy 1.83 kilo 59. İstersen bir süre daha bekle çünkü eşime de aynısının XL olanını sipariş ettik hala üretimde, teslim edilmesini bekliyoruz. XL olanını da test ettikten sonra tekrar yorum yapayım.

Aktif olarak kullanıyorum, kumaşı çok güzel ama çok hafif bir boşluğu var koltuğun. Kol dayama pedleriyle beraber aldım bana çok rahat geliyor daha önce XPrime kullanmış biri olarak çok memnun kaldım. Boy 1.83 kilo 59. istersen bir süre daha bekle çünkü eşime de aynısının XL olanını sipariş ettik hala üretimde, teslim edilmesini bekliyoruz. XL olanını da test ettikten sonra tekrar yorum yapayım.

Hocam boy aynıymış da kilo farkı bayağı var aramızda. Siz normal boydakini kullanıyorsunuz sanırım. Bu boyna gelen yastık rahat mı ya da kullanabiliyor musunuz boyun yastığını?

Eşinizin boyu kaç ona neden XL aldınız?

Sırt ve boyun yastığı tam denk geliyor bana, gerek arkaya yaslanırken gerek dik pozisyonda tam oturuyor. Eşim 1.65 boya 105 kilo bu nedenle XL aldık, koltukta bağdaş kurarak oturmayı da seviyor o yüzden.

Eşime aldığımız koltukta sipariş ettik, benimkine almadım ben normal oturduğum için. Dediğim gibi dilersen XL siparişi geldikten sonra daha ayrıntılı bilgi verebilirim ama normal hali bile gayet memnun ediyor beni.

Eşime aldığımız koltukta sipariş ettik, benimkine almadım ben normal oturduğum için. Dediğim gibi dilersen XL siparişi geldikten sonra daha ayrıntılı bilgi verebilirim ama normal hali bile gayet memnun ediyor beni.
Teşekkür ederim, şimdilik sizi beklemek daha iyi olacak sanırım.

Teşekkür ederim, şimdilik sizi beklemek daha iyi olacak sanırım.
Gelecek hafta size hatırlatırım :)

Siparişin 10. günü bu gün, 1 hafta ila 15 gün içerisinde teslim edilir diyorlardı. Bekliyoruz bakalım.

Koltuk bu gün geldi, kurulumunu yaptık, normal Fabric'e kıyasla daha yüksek ve gerçekten genişlik olarak fark var. 1.83 boyuma rağmen koltuk en yukarı seviyedeyken ayaklarım yere değmiyor, en alçakta ancak değebiliyorum, oturduğun visco ped kısım inanılmaz dolgun ve güzel hissettiriyor, koltuk gemi gibi hissettiriyor. Tamamen tercih meselesi artık bence buradan sonrası.

Bağdaş kurarak oturmayı sevenler (Boyu 1.90 ve üzeri + 100 kilo veya üzeri değil ise) XL
Normal oturmayı sevenler (Boyu 1.90 veya altı + 100 kilonun altında ise) normal

Fabric kesinlikle tavsiyemdir kumaşının dokusu olsun, sıcak havalarda terletmemesi olsun gayet kaliteli.

Son düzenleme:
Siparişin 10. günü bu gün, 1 hafta ila 15 gün içerisinde teslim edilir diyorlardı. Bekliyoruz bakalım.

Koltuk bu gün geldi, kurulumunu yaptık, normal Fabric'e kıyasla daha yüksek ve gerçekten genişlik olarak fark var. 1.83 boyuma rağmen koltuk en yukarı seviyedeyken ayaklarım yere değmiyor, en alçakta ancak değebiliyorum, oturduğun visco ped kısım inanılmaz dolgun ve güzel hissettiriyor, koltuk gemi gibi hissettiriyor. Tamamen tercih meselesi artık bence buradan sonrası.

Bağdaş kurarak oturmayı sevenler (Boyu 1.90 ve üzeri + 100 kilo veya üzeri değil ise) XL
Normal oturmayı sevenler (Boyu 1.90 veya altı + 100 kilonun altında ise) normal

Fabric kesinlikle tavsiyemdir kumaşının dokusu olsun, sıcak havalarda terletmemesi olsun gayet kaliteli.
Teşekkür ederim, fiyatlar biraz uygunlaşınca veya kampanya olunca sipariş edeceğim normal size olanından.

Siparişin 10. günü bugün, 1 hafta ila 15 gün içerisinde teslim edilir diyorlardı. Bekliyoruz bakalım.

Koltuk bugün geldi, kurulumunu yaptık, normal Fabric'e kıyasla daha yüksek ve gerçekten genişlik olarak fark var. 1.83 boyuma rağmen koltuk en yukarı seviyedeyken ayaklarım yere değmiyor, en alçakta ancak değebiliyorum, oturduğun Visco ped kısım inanılmaz dolgun ve güzel hissettiriyor, koltuk gemi gibi hissettiriyor. Tamamen tercih meselesi artık bence buradan sonrası.

Bağdaş kurarak oturmayı sevenler (boyu 1.90 ve üzeri + 100 kilo veya üzeri değil ise) XL.
Normal oturmayı sevenler (boyu 1.90 veya altı + 100 kilonun altında ise) normal.

Hocam ben 178 120 kiloyum sizce XL mı almalıyım yoksa normal de işimi görür mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı