ziogaming.com
www.xdrive.com.tr
![]()
xDrive 15 PLUS Professional Gaming Chair Grey Fabric
xDrive 15-Pack professional gaming chair, Experience xDrive gaming chairs designed to keep you comfortable for long hours at work and at play. Find out more now.www.xdrive.com.tr
2 2buçuk yıldır kullanıyorum hala gıcırdama olmadı.
ozaman neden 6 7 aya gıcırdama yapar diyosun kankaKiloya, kullanım saatlerine, yaslanıp yaslanmadığız gibi birçok etmen var. Fiyatına göre kötü de olsa alınmaz demiyorum sadece genel kullanıcı deneyimleri doğrultusunda eleştiri yapıyorum çünkü oyuncu koltuklarına doğrudan test yapan kimse yok.
O zaman neden 6 7 aya gıcırdama yapıyor diyosun kanka.
hangi özelleştirmeleri önerirsiniz?Kendi sitesinde Fabric jet Black olarak geçiyor buradan alın.![]()
Fabric Jet Black - hızlı gönderim | Zio Gaming | Premium Oyuncu Koltuğu Gaming Chairs
Kampanya stoklarla sınırlıdır. **Sadece internet satışa özeldir. Mağazalarda geçerli değildir.ziogaming.com
Zio daha mantıklı. Andromeda uzun deneyimli inceleme yok. Sağlamlık olarak min Hawk Fab V4 desek Zio gene daha iyi. Kumaş olarak da Zio daha iyi.
Deneme imkanınız varsa belki o durumda exvega alınabilir sizin seçiminize göre ama zio daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.