KrizNoe
Decapat
- Makaleler
- 2
ben exvega tercih ederdim hocamPeki sizce rahatlığı malzeme ömrü vb. açısından exvega mı zio mu alınmalı ?
ben exvega tercih ederdim hocamPeki sizce rahatlığı malzeme ömrü vb. açısından exvega mı zio mu alınmalı ?
Yazınız çok aydınlatıcı elinize sağlık hepsini okudum 1-2 haftadır koltuk almayı düşünüyorum. Arada girip bakıyorum koltuk yorumları nedir diye en akıcı güzel yorum sizinki oldu öncelikle teşekkürler. Ayrıca kriznoe denen arkadaş Exvega çalıştıgına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.O yüzden çocuk gibi asıl yazımı şikayet edip sildirmişsin işine gelmemiş , silen moderatör de normal bir insan değil hakaret yok bir şey yok taraflı olarak silmiş sen de çocuk gibi silindikten sonra cevap vermişsin, cesaret edip asıl yazdığım yazıya cevap veremezsin çünkü neyin ne olduğu ortaya çıkıyor. Asıl senin hiç bir şey bildiğin yok ,sen ne biliyorsun da millete papağan gibi aynı şeyi yazıp duruyorsun? En fazla es kaza üç kuruşa bir koltuk almışsın öve öve bitirememişsin liseli gibi. Ayrıca ben ısrarla tekrar yazıyorum fp ne anlama geliyor onu dahi bilmiyorsun senin hesabına göre fp ürünün yukarıdaki saydıklarından ucuz olması gerekirken aynı özelliklerle, senin alın diye fp ürün diye parlatmaya çalıştığın ürün full halde 10bine geliyor senin hesabına göre %30 pahalı sınıfta kaldı dediğin ürün bile kendi hesabınla çelişiyor . Ben adama terliyor ona göre al diyorum terleme yapan ürünü al demiyorum bu çöp markalarla kıyaslayınca çok farklılar diyorum sadece hp için de demiyorum Cougar da aynı diyorum ,gidip bu akbabaların lafına güvenip beş para etmeyecek koltuğa para verme o parayı ona verene kadar bilindik markaların 12 13e koltukları var onları al diyorum senin amacın başka 500 mesajın 400ünde aynı şeyi yazan adamın zaten amacı ortada. Benim bu forumda olan mesajlarımın hepsi karma ürünlerle alakalı ve hepsi kullandığım ürünlerle ilgili bilgiler hiç bir üründe de övgü yok kusuru ve iyi yanı neyse net olarak yazıyorum senin gibi aynı şeyleri tekrarlamıyorum her önüme gelene bunu al çünkü ben beğendim demiyorum. Senin benim tecrübeme ulaşma ihtimalin de yok onu da söyleyeyim öyle spot pazarcı falan diye laf sokmaya çalışacaksın sonra mübarek gün diye klasik maskeni giyeceksin ,ben sana şunu söyleyeyim sadece kullandığım kulaklık ve bilgisayarı satsam senin 5 senede kullandığın ürünleri satın alırım ben biliyorum bunu ,almışsın bir koltuk ki aldığından da şüpheliyim 500 mesaj yazmışsın neredeyse hepsi aynı koltukla alakalı, sen mi bir şey biliyorsun? Hangi kullanıcı markayla alakalı en hızlı kargoyu bu firma gönderiyor diyor böyle bir kullanıcı mı var sen firmanın binasında mı yatıp kalkıyorsun? Şikayetvar en çok şikayet kargo süresiyle alakalı sen dalga geçer gibi en hızlı bunlar gönderir diyorsun bunu ancak bir çalışan yapar tekrar yazıyorum moderatör bunu insan olarak oku biraz sanal dünyandan çık zaten işine gelmeyececek sileceksin. İşinize gelmedi çocuk gibi sildirip silindikten sonra cevap vermişsiniz. Dh forumdan bir farkı yok klasik kalitesiz forum ,zaten doğru bir bilgiye ulaşılmaz bu forumda .
Arkadaşa katılıyorum. Gidip test etme şansım olmasa da birkaç gündür araştırma yapıyorum.Ben de 2 haftadır arıyorum , Andromeda hiç bakmadım bile internetteki yorumlara bakınca. Burada 1 kişi sürekli her konuya Exvega yazıyor papağan gibi, öylelerini dikkate alırsan hata yaparsın , gerçek kullanıcı yorumlarına bakıp araştırın demek istediğimi anlarsın.
Onun dışında İkea Markus dahil tüm koltukları 1 haftada denedim. Sadece Cougar deneyemedim onu da bu gün iş çıkışı deneyecem Vatanda. Şöyle söyleyim önce Hawk aldım, tahta gibi koltuk dener denemez iptal ettim siparişi, diğer koltuklara göre ince,oturma yeri sert ,bel kısmı vücudu desteklemiyor ,bel destekleri kafa desteği futbol topu gibi rahatsız ediyor.
Ardından Zio denedim, Valor geniş Venom daha sarıyor vücudu, ama Valor daha rahat. Hawk'a göre kat kat rahat ama beğenmediğim kısmı daha sıfır üründe bile gıcırdayacak gibiydi, çabuk dağılacak gibi duruyor. Öyle ahım şahım rahat da değil ama Hawk'tan kat kat önde her konuda ,bel desteği falan güzel.
Xdrive denedim , Hawk'tan çok farkı yok. Zio daha iyi
En son HP Omen Citadel denedim, inan bana bu saydıklarım koltuksa, buna taht denmeli. Diğerleriyle alakası yok, kol desteklerine kadar her şey diğerlerinden kat kat üstün, rahatlığı kıyas bile edilemez. Ancak deri olması sıkıntı.
İkea Markus ve şu fileli oyuncu koltuğunu denedim. Hp Omen çok daha rahat bunlardan, Markus aslında iyi ama kolçakları çok kötü ,boşuna koyulmu gibi.
Bu gün Cougar deneyecem, beğenmezsem stok gelince Hp alacağım. 10bine kadar çıktık zatenn gidip tahta gibi sandalyeden farksız markalara değmez o parayı vermeye.
Zio daha garanti. İnternette bir ton exvega hakkında kötü yorum varken zioda bunlar o kadar satışa rağmen tek tük çıkıyor. Belini 2 titreticek diye exvegaya bu parayı vermeye değmez bence.Selam sizce zio mu yoksa exvega mı tercih etmeliyim ? Deneyimleme fırsatım olmadı. Rahatlık ve malzeme kalitesi ömrü olarak hangisini önerirsiniz ?
evet o arkadaş exvega çalışanı galiba.Yazınız çok aydınlatıcı elinize sağlık hepsini okudum 1-2 haftadır koltuk almayı düşünüyorum. Arada girip bakıyorum koltuk yorumları nedir diye en akıcı güzel yorum sizinki oldu öncelikle teşekkürler. Ayrıca kriznoe denen arkadaş Exvega çalıştıgına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Zio içime sinmişti ama özelleştirmelerle 10K yı buluyor ve deneyemediğim için emin olamıyorum o para verilir mi diye.Arkadaşa katılıyorum. Gidip test etme şansım olmasa da birkaç gündür araştırma yapıyorum.
Bana kalırsa bütçen varsa Omen, yoksa Zio.
Zio daha garanti. İnternette bir ton exvega hakkında kötü yorum varken zioda bunlar o kadar satışa rağmen tek tük çıkıyor. Belini 2 titreticek diye exvegaya bu parayı vermeye değmez bence.
Özelleştirme yapmayıp kampanya ile 7500 TL'lik modeli almayı düşünüyorum. Kol için yastık eklentisi alsam mı demiştim sadece sonra o da gereksiz geldi. Visco koltuk zaten yeterli bence.evet o arkadaş exvega çalışanı galiba.
Zio içime sinmişti ama özelleştirmelerle 10K yı buluyor ve deneyemediğim için emin olamıyorum o para verilir mi diye.
Hawkı ben en başta elemiştim tercih konusunda. Amazondaki yorumları bir oku derim bazı kullanıcılar güncellemiş.Arkadaşlar inanmazsınız bende hala karar veremedim ancak sanırım Zio Venom XL alacağım, Hawk future Black fab v4'ten daha iyi geldi ancak Zio da future Black'ten daha iyi gibi gözüküyor. Zio ile future Black arasında bayağı kaldım ama artık sonunda tercihimi Zio'dan yapacağım sanırım. Son anda fikrimi değiştircek yoksa alıyorum
Ancak şöyle de bir şey var fab4 fiyat olarak Zio'dan 3300TL gibi bir fiyat ucuz yani aslında arada gerçekten o kadar fark yoksa fab4 tercih edebilirim. Bir deneme fırsatı bulursam güzel olur aslında.
Fab4 veya artık zio alıcaz o zaman bakalım bütçeye göre. Ancak koltuk önemli fark ederse 3000 tl yi verip Zio alırım.Hawkı ben en başta elemiştim tercih konusunda. Amazondaki yorumları bir oku derim bazı kullanıcılar güncellemiş.
6 taksit yaptığını düşünürsen aylık 500 TL fark'a denk geliyor ki o fark verilebilir bir fark bence.Fab4 veya artık zio alıcaz o zaman bakalım bütçeye göre. Ancak koltuk önemli fark ederse 3000 tl yi verip Zio alırım.
Yani 75 kilo 178 boyundayım çok değilim. Ancak rahatlık olarak farkı ediyorsa değebilir dediğin gibi.6 taksit yaptığını düşünürsen aylık 500 TL fark'a denk geliyor ki o fark verilebilir bir fark bence.
Onun dışında XL uzun ve/veya kilolu insanlar için öneriliyor diye biliyorum. Zaten öyle bir durum varsa fab4 kaldırmayabilir seni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.