Zio vs Hawk vs Exvega

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam selamlar, son zamanlarda farklı arkadaşlarda rica ettiler. yarın ya da cuma günü yayınlayacağım.

Hocam selamlar, son zamanlarda farklı arkadaşlarda rica ettiler. Yarın ya da cuma günü yayınlayacağım.

Hocam kesin olarak ben Exvega alacağım listeniz de ise Exvega'nın geçeceğini düşünüyorum 2024 andromeda modeli alacağım isim yazma özelliği varmış sizce gerek var mı gerçek ismimi yazmamı önerirsiniz yoksa Technopat mı?

Exvega önde duruyor hocam.

İsim konusu tamamen göreceli hocam, keyfinize kalmış

Hocam, 8,5k'ya xDrive'dan Anka serisine bakabilirsin. Listende yok ama ben çok memnunum. Exvega'yı daha önce duymadım. Yeni bir marka herhalde. Hawk da iyidir. En azından adı duyulmuş bir markadır. Önemli olan satış sonrası destektir. Bildiğim kadarıyla xDrive ve Hawk bu konuda iyiler

Hocam Exvega destek konusunda hepsinden iyi ayrıca evet geçmişte XDrive'da iyiydi @KrizNoe'nin güncel rehberinde bahsetmiş zaten 2022 gibi xDrive iyiydi diye ama maalesef artık iyi değil şu an Exvega ve zio piyasanın sahibi.

Hocam bende Zio kullanıyorum fakat bir daha alacak olsam Zio almazdım galiba. İşçilik aynı şekilde göze batıyor bel yastığı yerinde durmuyor ayrıca o kadar da rahat değil. Tasarımı Hawk kıyasla daha iyi gözüktüğü için tercih ettim. Ayrıca oturunca çöküyor parça değişimi için iletişime geçtim ve mekanizma gönderdiler. Değiştirdim fakat aynı sorun devam ediyor.

Siz ne almıştınız Zio'nun?

Hocam Exvega ilşk attığınızı mı aldınız? Fiyatı iyi geldi Zio alacak olursam biraz daha pahalı olacak ama ayak desteği olacak. Memnun musunuz koltuktan? Bir de boy kilo kaç öyle sorayım.

Şikayet var sitesine bakıyorum, Zio ile alakalı neredeyse hiç şikayet yok 58 tane girilmiş, Exvega'da 445 tane şikayet var. Bu yüzden Zio devam edeceğim ben sanırım, konuya bakan arkadaşların bilgisine.

Son düzenleme:

Hocam şu an Exvega kullanıyorum deneyimlerimi yazayım konuyu açtıktan 1 gün sonra sipariş verdim 1 haftada geldi koltuk rahat bel ağrısı yapmiyor ama oturma alanı biraz daha geniş olabilirmiş gibi geldi bana geniş bir koltuk ama büyük bayağı konfor desen konforlu masaj özelliği ara sıra yemek yerken falan açıyorum alınır da masaj abartı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…