Zio vs Hawk vs Exvega

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

Bakalim biraz pahali geldi bana Exvega, bir de sikayet var da cok fazla olumsuz yorum var iskillendirdi beni. Ama şans sanirim biraz size iyi gelmiş, doğrudan denemek lazim koltuğu.

Bakalim biraz pahali geldi bana Exvega, bir de sikayet var da cok fazla olumsuz yorum var iskillendirdi beni. Ama şans sanirim biraz size iyi gelmiş, doğrudan denemek lazim koltuğu.

Ya hocam bende sizin gibi kafaya çok takmıştım konudan belli zaten ama sonuçta koltuk aliyorsunuz ve ben indirimde 6.5K ya almıştım şu an kaç oldu bilmiyorum ben aldığım zaman yorumlar iyiydi ama bayağı süre geçti şu an belki kalitesi düşmüştür güncel koltuklardan hangisinin iyi olduğunu @KrizNoe hocam anlar bende ona güvenip aldım pişman değilim.

Hocam zaten Exvega, xDrive ve Hawk modelleri direk söylüyorum oturma alnı dar modeller. Resmen enayi silkeleme markaları. Benim şahsi düşüncem Oturma Alanı geniş, Smart Sünger Teknolojisi, Çelik konsürüsyon yapıya sahip XPrime Oyuncu Koltukları çok iyi.

XPrime her bütçeye hizmet veriyor mesela. XPrime Titan Siyah Oyuncu Koltuğu Müthiş komple kumaş, geniş oturma alanı falan mükemmel. Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah

XPrime Markasının bir de Premium Serileri var onlara da bakılabilir Hybrid Kumaş, 4D Hareketli kolçaklar, Ayak uzatma falan güzel modeller var ve XPrime markasının en önemli özelliği oturma alanı geniş Komple Kumaş yapılı modeller ben kesinlikle tavsiye ederim.

@KrizNoe hocam andromeda 2025 mi alınır Zio venom kumaş modeli mi? Fiyatları aynı

Exvega 2025 Andromeda'nın oturma alanı daha geniş(miş) eskisine göre. Yine daha önceki serilerilere göre iyileştirmeler yapılmış.

Zio aynı modeli satıyor bildiğim kadarıyla, alınabilir bir ürün.

Ben yıllardır Exvega Andromeda kullanıyorum, uzun kullanımda mutlu etti, yenileyecek olsam yine Exvega tercih ederdim.
Exvega'nın devamlı kendini ve ürünlerini geliştirmesi, güncellemesi çok iyi. Açıkcası marka bu sayede bana daha çok güven veriyor.

Andromedaya eklemeler yapınca 12.5 falan ediyor. Zio 10.5 ile kapattım eklemeler ile

Emin değilim kararsızım. Premium kumaş ile alacağım zioyu.

Çok kararsızım

Visco sünger ve Kolçak minderi
Kolçak minderi güzel, her ikisindede tavsiye ederim,
Visco bildiğim kadarıyla ekstra yumuşatıyor, koltuğun çok yumuşak olması ergonomiyi bozabilir. tavsiye etmem.
Masaj işi exvegada var, 5-10 dakikalık sürelerde hoş hissettiriyor ama alıp götüren ya da karar kriteri değil bence.
Aradaki 2 bin tl Zio tercih edilmesinde önemli etken, fakat Exvegada dayanıklı iskelet ve ergonomi yapısı var.

Eğer 2 bin tl için koltuğum daha dayanıklı ve ergonomik olsun derseniz Exvega düşünebilirsiniz, buna gerek yok derseniz Zio'yu tercih edebilirsiniz.

Netice olarak her ikiside sizi üzecek koltuklar değil bunu söyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…