Zio vs Hawk vs Exvega

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Exvega hakkında kötü yorum gördüm. Zio hakkında da aynı şekilde. Bütçeyi 15k yapabilirim 3 taksit alacağım zaten. 15'e ne önerebilirsin?

Bu arada nedense exvegaya olumlu bakamıyorum bilmiyorum kararsızım. İnce duruyor yapısı. Rahat değil diyenler olmuş 2sine de.

Hocam mercedes dahil tüm markalar hakkında kötü yorumlar var, elbette memnun olan ve olmayan var bu çok normal, göreceli.
Ama şurada kesinlikle itiraz edeceğim, Exvega ince denilemez, bunu diyen hayatında exvega koltuk, hawk koltuk ve xdrive koltuk görmemiştir.
Hawk fab, exvega andromedanın neredeyse yarısı kadar gerçek hayatta.

10.5e eklentili zio almaya karar verdim. Kumaş olarak premium seçeceğim. Premium kumaş hakkında bir bilgin var mı? Böyle parmak sürtünce falan dokusu rengi falan değişiyor bu avantaj mı dezavantaj mı? Açıklamasında soft kumaş yazıyor daha rahat gibi duruyor bilmiyorum. Bilgin var mı

Bendeki Premium, premium tavsiye etmem hocam, kadife bir kumaş, daha kolay terletiyor, tüylü. Oturma koltuğu kumaşı gibi. Andromeda'nın 2025 serisinde daha lite, keten&Dokuma tarzı bir kumaş var, Zio'da yine bu kumaş olması lazım, o daha iyi bence.

Yani ziodaki kadife gibi olan kumaşı almayayım değil mi? Premium yazdıkları için ve yumuşak yazdıkları için almak istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…