Salaheddin Türkmen Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 117 Yer Evde Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 Konu başlığında sorduğum gibi ZIP biraları nasıldır?
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 13 Ekim 2023 #2 Hiç tatmadım şahsen ama bence bilinmedik marka denemeyin. Artı 0 Eksi
KS KS Salaheddin Türkmen Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 117 Yer Evde Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #3 Spyhis dedi: Hiç tatmadım şahsen ama bence bilinmedik marka denemeyin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş almayı düşünüyor, bizde içicez artık. Bi sorayım dedim 5% alkol galiba. Artı 0 Eksi
Spyhis dedi: Hiç tatmadım şahsen ama bence bilinmedik marka denemeyin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş almayı düşünüyor, bizde içicez artık. Bi sorayım dedim 5% alkol galiba.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 13 Ekim 2023 #4 @Salaheddin Türkmen ben kendim şahsen bira içmeyi tercih etmem külliyen zarar olduğu için ancak denesinler yani zararı fazla olmaz. Artı 0 Eksi
@Salaheddin Türkmen ben kendim şahsen bira içmeyi tercih etmem külliyen zarar olduğu için ancak denesinler yani zararı fazla olmaz.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 14 Ekim 2023 #5 Salaheddin Türkmen dedi: Arkadaş almayı düşünüyor, bizde içicez artık. Bir sorayım dedim 5% alkol galiba. Genişletmek için tıkla... %5 alkollü çok daha güzel biralar var. Bilinmedik marka ben de önermiyorum. 2 tane Budweiser için gününüz güzelleşsin. Artı 0 Eksi
Salaheddin Türkmen dedi: Arkadaş almayı düşünüyor, bizde içicez artık. Bir sorayım dedim 5% alkol galiba. Genişletmek için tıkla... %5 alkollü çok daha güzel biralar var. Bilinmedik marka ben de önermiyorum. 2 tane Budweiser için gününüz güzelleşsin.
KS KS Salaheddin Türkmen Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 117 Yer Evde Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #6 Önerileriniz için teşekkürler. Tam bilmediğim için konuyu açmıştım. Arakaşlarla denedik. Ortalama diyebiliriz. Tekrar teşekkürler. Artı 0 Eksi
Önerileriniz için teşekkürler. Tam bilmediğim için konuyu açmıştım. Arakaşlarla denedik. Ortalama diyebiliriz. Tekrar teşekkürler.