Bulup sildiyse muhtemelen bulaşmamıştır, yinede malwarebytes indirip bilgisayarınızı bi taratabilirsiniz.Merhaba az önce yanlış bir şeye tıkladım ve bir ZIP indi çıkardım (açmadım) ama çıkarılırken Defender virüs bulup sildi ama bulaşmış olabilir mi?
iyimidir dediğiniz programBulup sildiyse muhtemelen bulaşmamıştır, yinede malwarebytes indirip bilgisayarınızı bi taratabilirsiniz.
Evet.iyimidir dediğiniz program
Acmadıysan dosyayı bulaşmamıştırMerhaba az önce yanlış bir şeye tıkladım ve bir ZIP indi çıkardım (açmadım) ama çıkarılırken Defender virüs bulup sildi ama bulaşmış olabilir mi?
.rar uzantılıysa açsanızda sorun olmaz ki açmamışsınız bile.İçindeki dosyayı açmadığınız sürece sorun olmaz.Merhaba az önce yanlış bir şeye tıkladım ve bir ZIP indi çıkardım (açmadım) ama çıkarılırken Defender virüs bulup sildi ama bulaşmış olabilir mi?
Antivirüs seni uyarıyor işte açmadan önce sil bunu bişey yok guvendesinAçmadım ama çıkardım çıkardı ama açmadım hemen virüs buldum dedi sildi güvende miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.