Deniz Ege Elmas Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 142 22 Aralık 2024 #11 Wanhedaa dedi: Zıplamak değil de barfikse asılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onuda yapıyorum hatta evdeki dambillari ayağıma sabitleyip yapıyorum
Wanhedaa dedi: Zıplamak değil de barfikse asılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onuda yapıyorum hatta evdeki dambillari ayağıma sabitleyip yapıyorum
Mistix Picopat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #12 Deniz Ege Elmas dedi: Yalan soylemiyicegim genetigim de baba tarafı berbat ama anne tarafı ortalamanın üstünde. 14. Genişletmek için tıkla... Yaşın iyi spor yapmayı bırakma basketbol istiyorsan özellikle basketbol çalış. Genetik çok karışık bir şey ama elinden geleni yaparsan potansiyelini kullanırsın.
Deniz Ege Elmas dedi: Yalan soylemiyicegim genetigim de baba tarafı berbat ama anne tarafı ortalamanın üstünde. 14. Genişletmek için tıkla... Yaşın iyi spor yapmayı bırakma basketbol istiyorsan özellikle basketbol çalış. Genetik çok karışık bir şey ama elinden geleni yaparsan potansiyelini kullanırsın.