Duzenli uyku duzeni beslenme basketbol gibi sporlarla uğraşırsan 3-5cm uzayabilir baba kisaysa anne kisaysa dayilar amcalarda kisaysa 160 degil 165-170 olursun genetik bu is.
Bir bilgin yoksa yorum yapmak için yapma dostum. Bu kadar erken yaşta basketbol oynayıp sağlıklı beslenmeye başlarsa boyu bal gibi de uzar. Hatta bunu internette araştırabilirsiniz.
SOVITAL kullan, basketbol oyna, dengeli düzenli beslen (protein ağırlıklı) Balık ye omega 3 al. 00.00-04.00 zaman aralığında uyuyor ol. Dediklerimi yaparsan uzarsın.
Basketbol boy uzatmaz sadece geçici süreliğine kemir araları açılır çok gerildiği için geri eski haline dönüyor bir süre sonra Max 3 cm etki eder diye düşünüyorum.
Basketbol boy uzatmaz sadece geçici süreliğine kemir araları açılır çok gerildiği için geri eski haline dönüyor bir süre sonra Max 3 cm etki eder diye düşünüyorum.
Boy uzamasının esneyici hareketler ile bir ilgisi yok sanıldığı gibi. Senin genlerinle alakalı bir durumdur. Genel olarak insanların basketbol oynadığı için uzadığı düşünülür fakat aslında boyu uzun olan kişilerin bu sporda daha başarılı ve avantajlı olması ile daha üst liglere çıkması söz konusudur veya çok erken yaşlarda beslenmelerine çok dikkat ettikleri için boyları o şekilde uzayabilir. Bu basketbol ile boy uzar konusunun bayağı derinlere dayanıyordu. Böyle bir yanılgı vardı diye biliyorum tarihte.