Zıplayarak boy uzar mı?

hasan123584

Femtopat
Daha fazla  
Yaşım 14 boyum 1.45 herkes uzun, erkegim bu arada babam fazla uzun degil Max 1.60 1.70 arası. Zıplarsam her gün boyum uzar mı?

Adam ısrarla yok diyor hocam kabullenemiyor musunuz?

Neyi kabullenmeyecegim kanka ne bos yapıyorsun ben bilmiyorum o zaman bildigime gore boy genetik istisnalar kaideyi bozmaz bilimsel bir bilgin kanıtın varsa gel yap anlat öğrenilim bilmiyoruz demek ki sen daha iyi biliyorsun.

Bilmiyorum ama genetik çok saçma çalışıyor. Dayım 1.60, yengem 1.60 ama çocuğu 1.95.
Diğer dayım 1.59, yengem 1.70 çocuğu 1.90.

Annem 1.50, babam 1.63 ve ben de 1.63'üm .

Hocam o kadar üzerine gitmeyin. Bende eskiden genetik filan biliyordum etrafımdaki insanlardan. Zaten çoğu kişi bunu araştırmaya gerek duymuyor. Olabilir...

@Adonis31, @ersinmorno her ne kadar küçükken topuğa iğne yapılıp boy uzaltısa da yada ameliyat ile olsada (dışarıdan etmenleri yok sayarsak yani) biz bu boy uzama işine şans diyelim, geçellim.

Kaderimiz güzel olsun.

Yaşım 14 boyum 1.45 herkes uzun, erkegim bu arada babam fazla uzun degil Max 1.60 1.70 arası. Zıplarsam her gün boyum uzar mı?

Maalesef fakat sabah uyandığında yatmadan önce esneyebilirsin emin ol çok fark eder süt peynir özelliklle LoL peyniri yiyebilirsin bir barfiks çubuğuna asılı kalabilirsin iyi akşamlar.

Adam ısrarla yok diyor hocam kabullenemiyor musunuz?

Tamam sonuçta uzatıyor değil mi? Sağlıklı beslenerek de bunu 6-7 cm yapabilir.

Tamamen genetik sağlıklı beslenme değil de sağlıksız beslenmek boy uzamasını engeller ve sonuçta uzatıyor dediğiniz geçici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…