- Makaleler
- 11
Dostum bütün Zippo'ların içi açılır. İçinde de şu şekilde bir vida bulunur. Onu Zippo kapağının ucuyla açabilirsin.
Eki Görüntüle 1626871
Bu da basitçe Zippo içindekiler. Fitil-pamuk-tam ucunda da keçeden bir kapak var. O vidayı da yavaşça çıkarınca ucunda çakmaktaşı oluyor. Eğer sıfır aldıysanız içinde çakmak taşı vardır. Siz yine de yedek Zippo fitili-çakmak taşı 2-3 şişe Zippo benzini alın, bulunsun.
Eki Görüntüle 1626872
İçini çıkarmak için de ucundan tutun asılın, kesin çıkar. Çok da nazik davranmaya gelmez Zippo. Dediğim gibi bol bol video izleyin.
Fotoğrafları Google'dan hızlıca buldum, kalite için kusura bakmayın.
Teşekkür ederim ne kadar asılsam da çıkmadı belki asıla asıla en son çıkacağını düşünüyorum.
Merhaba zippo çakmağım yanıyor sert çevirmek gerekiyormuş tekerleği. Ancak yanıp anında sönüyor salise bile sürmüyor.Dostum bütün Zippoların içi açılır. İçinde de şu şekilde bir vida bulunur. Onu Zippo kapağının ucuyla açabilirsin.
Eki Görüntüle 1626871
Bu da basitçe Zippo içindekiler. Fitil-pamuk-tam ucunda da keçeden bir kapak var. O vidayı da yavaşça çıkarınca ucunda çakmaktaşı oluyor. Eğer sıfır aldıysanız içinde çakmak taşı vardır. Siz yine de yedek zippo fitili-çakmak taşı 2-3 şişe zippo benzini alın, bulunsun.
Eki Görüntüle 1626872
İçini çıkarmak için de ucundan tutun asılın, kesin çıkar. Çok da nazik davranmaya gelmez Zippo. Dediğim gibi bol bol video izleyin.
Fotoğrafları google den hızlıca buldum, kalite için kusura bakmayın.
Son düzenleme: