3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 23 Mart 2023 #11 Axolty dedi: Hocam dc adresiniz falan var mı ? Birkaç soru sormak istiyorum zippo hakkında. Genişletmek için tıkla... Maalesef forumda bu yasak. Soracagınız soruyu veya vereceginiz cevabı buradan verin ki herkes faydalansın.
Axolty dedi: Hocam dc adresiniz falan var mı ? Birkaç soru sormak istiyorum zippo hakkında. Genişletmek için tıkla... Maalesef forumda bu yasak. Soracagınız soruyu veya vereceginiz cevabı buradan verin ki herkes faydalansın.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 23 Mart 2023 #12 348606 dedi: Maalesef forumda bu yasak. Soracagınız soruyu veya vereceginiz cevabı buradan verin ki herkes faydalansın. Genişletmek için tıkla... İmzanıza dc adresinizi koyabilirsiniz hocam. Bu ysak değil diye biliyorum.
348606 dedi: Maalesef forumda bu yasak. Soracagınız soruyu veya vereceginiz cevabı buradan verin ki herkes faydalansın. Genişletmek için tıkla... İmzanıza dc adresinizi koyabilirsiniz hocam. Bu ysak değil diye biliyorum.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 23 Mart 2023 #13 Axolty dedi: Hocam dc adresiniz falan var mı ? Birkaç soru sormak istiyorum zippo hakkında. Attığınız renk kalmamış sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... Buradan sorarsanız cevaplarım hocam.
Axolty dedi: Hocam dc adresiniz falan var mı ? Birkaç soru sormak istiyorum zippo hakkında. Attığınız renk kalmamış sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... Buradan sorarsanız cevaplarım hocam.