Ziraat ATM kartsız işlemler ile SIM blokesi kaldırılır mı?

Elvina

Hectopat
Yer
Türkiye
Operatör değiştirdiğim için banka kartı SIM blokesi oldu. ATM çok uzağımda kalıyor. Bir arkadaşım ziraat ATM'sinden kartsız işlemler ile SIM kart blokesini kaldırabilir mi yoksa illaki kart olması mı gerekiyor?

Ziraat Sim Kart Bloke Kaldırma Yöntemleri

• Ziraat Mobil: Ziraat Mobil uygulamasından SIM kart blokenizi kaldırabilirsiniz. Uygulamayı açtıktan sonra, "Diğer İşlemler" menüsünden "Telefon/Sim Kart İşlemleri" seçeneğini seçin. Açılan sayfada "Sim Kart Bloke Kaldırma" seçeneğini seçin ve kimlik bilgilerinizi girin.
  • Ziraat ATM: Ziraat ATM'lerinden SIM kart blokenizi kaldırabilirsiniz. ATM'ye kartınızı taktıktan sonra "Diğer İşlemler" menüsünden "Sim Kart Bloke Kaldırma" seçeneğini seçin ve kimlik bilgilerinizi girin.
  • Ziraat Müşteri Hizmetleri: Ziraat müşteri hizmetlerini arayarak SIM kart blokenizi kaldırabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini aradıktan sonra kendinizi tanıtın ve SIM kart blokenizi kaldırmak istediğinizi belirtin. Müşteri hizmetleri görevlisi, kimlik bilgilerinizi kontrol ettikten sonra SIM kart blokenizi kaldıracaktır.

Ailenizden birin telefonu alın yapınız? Veya müşteri hizmetleri arayınız

Hocam benim babam da Turkcell'den telekoma geçti, Migros'a sanal markettten sipariş verirken kod gelmiyor, eğer bu yüzden ise mobil bankacılıktan "diğer işlemler" diye bir yer yok nasıl kaldırırız eğe blokeli ise.

Uygulama şifresini girmeden dene ben şimdi baktım diğer işlemler menüsü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…