NFC yokMobil bankacılık üzerinden kaldıra bilirsiniz?
Ailenizden birin telefonu alın yapınız? Veya müşteri hizmetleri arayınızNFC yok
ziraat SIM kart bloke kaldırma yöntemleri
- Ziraat Mobil: Ziraat Mobil uygulamasından SIM kart blokenizi kaldırabilirsiniz. Uygulamayı açtıktan sonra, "diğer işlemler" menüsünden "Telefon/Sim kart işlemleri" seçeneğini seçin. Açılan sayfada "SIM kart bloke kaldırma" seçeneğini seçin ve kimlik bilgilerinizi girin.
- ziraat ATM: ziraat ATM'lerinden SIM kart blokenizi kaldırabilirsiniz. ATM'ye kartınızı taktıktan sonra "diğer işlemler" menüsünden "SIM kart bloke kaldırma" seçeneğini seçin ve kimlik bilgilerinizi girin.
- ziraat müşteri hizmetleri: ziraat müşteri hizmetlerini arayarak SIM kart blokenizi kaldırabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini aradıktan sonra kendinizi tanıtın ve SIM kart blokenizi kaldırmak istediğinizi belirtin. Müşteri hizmetleri görevlisi, kimlik bilgilerinizi kontrol ettikten sonra SIM kart blokenizi kaldıracaktır.
Ailenizden birin telefonu alın yapınız? Veya müşteri hizmetleri arayınız.
Uygulama şifresini girmeden dene ben şimdi baktım diğer işlemler menüsü varHocam benim babam da Turkcell'den telekoma geçti, Migros'a sanal markettten sipariş verirken kod gelmiyor, eğer bu yüzden ise mobil bankacılıktan "diğer işlemler" diye bir yer yok nasıl kaldırırız eğe blokeli ise.
Uygulama şifresini girmeden dene ben şimdi baktım diğer işlemler menüsü var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.