turkish kowboy
Decapat
Ziraat Mobil açayım dedim bir baktım vadesiz hesapta 3.000₺ var. Ne yapmalıyım? Nerden geldi yazmıyor, son işlemlerde bir şey yok.
Provizyon ne oluyor? En son yapılan işlemlere ve ödemelere baktım hiç bir şey yoktu.Provizyona baktınız mı gözükmesi lazımmaşallah
arayın ziraati
![]()
Hesap hareketlerini detaylıca inceleyin, sadece son bir haftadaki işlemlere değil gerekirse en derine inene kadar. Muhakkak o işlemin bir dekontu vardır.Ziraat Mobil açayım dedim bir baktım vadesiz hesapta 3.000₺ var. Ne yapmalıyım? Nerden geldi yazmıyor, son işlemlerde bir şey yok.
Nasıl 1 haftadan önceki işlemlere bakarım?Hesap hareketlerini detaylıca inceleyin, sadece son bir haftadaki işlemlere değil gerekirse en derine inene kadar. Muhakkak o işlemin bir dekontu vardır.
Olmadı MH ile görüşün.
Provizyon ne oluyor? En son yapılan işlemlere ve ödemelere baktım hiçbir şey yoktu.
Şimdilik arayamam da bir ara Ziraat Bankası önünden geçerken girip sorsam olmaz mı? Yakın zamanda işim var zaten Ziraat'te.Eğer orada da yoksa mh arayın sonucuda yazın hocam merak ettim.
Olur.Şimdilik arayamam da bir ara Ziraat Bankası önünden geçerken girip sorsam olmaz mı? Yakın zamanda işim var zaten Ziraat'te.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.