Ziraat Bankkart 3D Secure Sorunu

kliest

Hectopat
Daha fazla  
Selam millet. Ben kısa bir süre önce Ziraat Bankasın'dan bir vadesiz hesap açtırdım. Bana bir Ziraat Bankkart verdiler. Üzerinde 4 tane 4 haneli rakam bulunuyor. Ben bununla Steam'den alışveriş yapmayı denediğimde, bilgileri %100 doğru girmeme rağmen kartı kabul etmedi. (Bu arada Visa.) Sonra Steam'de ödeme ekranında sağda normal Visa haricinde başka bir Visa logosu daha gördüm sağ altında farklı bir işaret vardı neye benzediğini tam hatırlıyamıyorum. Ama Visa BoaCompra yazıyordu. Bu seçeneği seçip bilgilerimi girdiğimde onayladı ve 3d secure işleminden geçtim. İstediğim ürünü aldım. Aradan biraz zaman geçti ve Blizzard'ın Hearthstone oyununa pack almak istiyorum, kartta gereğinden fazla bakiye bulunmasına rağmen ödemeyi kabul etmiyor. Sanırım bu 3d Secure olayı yüzünden oluyor. Birde telefondan Goog Playstore üzerinden deniyim dedim, hesabıma kart eklemek için bilgileri girdiğimde Kredi kartı numarası geçersiz diyor. Halbuki daha önce internetten alışveriş yapmıştım ve Google Playstore kredi kartı haricinde banka kartlarını kabul ediyor. Bana bu sorun 3d secure'dan kaynaklıysa nasıl çözebileceğim veya sorunun kaynağının aslında ne olduğu hakkında yardımcı olacak birileri var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı