Ziraat Bankkart almak için 18 yaşında mı olmak gerekiyor?

darklizm

Centipat
Bu kartı alabilmek için 18 yaş sınırı var mı?
SitemapNodePage-Landing-987.vsf

Evet, alabilirsin ama sadece banka kartı özelliğini kullanabilirsin. Kredi kartı özelliğini açtırabilmek için 18 yaşında olman gerekiyor bildiğim kadarıyla.

Hayır, 18 yaş altı alabilirsiniz fakat çoğu kişiden duyduğum üzere Ziraat Bankası'nın online işlemlerini kullanamıyorsunuz.

Hayır, 18 yaş altı alabilirsiniz fakat çoğu kişiden duyduğum üzere Ziraat Bankası'nın online işlemlerini kullanamıyorsunuz.
Ben kullanıyorum bu kartı, 15 yaşını doldurduğunuz andan itibaren online işlemler uygulamasını da kullanabiliyorsunuz. 6. sınıfın başında PYBS kazandığım için çıkartmıştır fakat reşit olmayan biri de velisi ile gidip çıkarttırabilir.

Ben şunu yapmak istiyorum sizce mantıklı mı? (13 yaşındayım) Bankkart combo hesabı açıp o kartı alacağım sonra kredi kartını iptal ettireceğim o kart bende kalır mı ve böyle bir şey olur mu 2. sorum ise: Abim 23 yaşında onunla gitsem bankaya verirler mi? Belgeleri falan götüreceğiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı