Ziraat Bankkart genç basvurusu nasıl yapılır?

kcrakif38

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben konuda da yazdığı gibi Bankkart genç almak istiyorum ama YKS'ye hazırlanıyorum. 18'e yeni girdim ama KYK bursum flan yok. Başvuru yapsam olur mu yoksa burs mu lazım? Burs lazım ise ziraattan hangi kategoride çıkartmam lazım? Ben aile arasında para geliş gidiş oluyor. Parayı bankaya koyacağım duracak öylece havale EFT olacak internet alışverişi falan olacak anladiniz siz. Yardım eder misiniz ziraat olması sartiyla?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal ziraat bankkartı al, sadece internetten alişveris, eft falan yapacaksan. Neden gençkart almak istiyorsun ki?
Bilgim olmadığı için yazdım hocam :) cevapladığınız için teşekkürler

Ben de daha yeni ziraat katılım açtim, hiçbir ücreti yok. Bence onu açabilirsin.
Bilgi alabilir miyim sizden acaba nasıl açılıyor hangi kart cartti curttu yardım eder misiniz?

Bankaya gidin vadesiz hesap açmak istediğiniz söyleyin bu kadar. Size verecekleri kart banka kartı olacak taksit imkanı yok internet harcamaları ve normal alışverişler de kullanabilirsiniz, hesapta ne kadar para varsa onu harcayabilirsiniz. EFT de yapabilirsiniz bir sorun yok. Hazır kart alırsanız temassız özelliği olmayacaktır adınıza özel, kart isterseniz üstünde isminiz yazılı temassız bir kart sizin olacaktır.

Bankaya gidin vadesiz hesap açmak istediğiniz söyleyin bu kadar. Size verecekleri kart banka kartı olacak taksit imkanı yok internet harcamaları ve normal alışverişler de kullanabilirsiniz, hesapta ne kadar para varsa onu harcayabilirsiniz. EFT de yapabilirsiniz bir sorun yok. Hazır kart alırsanız temassız özelliği olmayacaktır adınıza özel, kart isterseniz üstünde isminiz yazılı temassız bir kart sizin olacaktır.
Peki bankaya gitmeden uygulaması varsa oradan yapılıyor mu ?

Bilgim olmadığı için yazdım hocam :) cevapladığınız için teşekkürler

Bilgi alabilir miyim sizden acaba nasıl açılıyor hangi kart cartti curttu yardım eder misiniz?
Ben daha yeni 18 oldum ve sadece ziraat katılım uygulamasından kayıt oldum. Bir kere görüntülü görüşüyorsunuz sonra açılıyor hiçbir ücret yok. Normal Ziraat'te var bildiğim kadarıyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı