Ziraat Genç Kart Limit Artırma

ZentaX

Kilopat
Katılım
31 Mart 2018
Mesajlar
722
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar devletin burs/kredi alanlar için verdiği genç kartın kredi kartı özelliği de var bilindiği üzere. Kullanmıyordum fakat aklıma bu sayede taksitle PS3, ekran kartı vs. şeyleri alabileceğim geldi. Ama limiti 500 TL. Bu limiti artırmak mümkün müdür? Artıran var mı? Sıkıntı olur mu tavsiye eder misiniz?
 
Kredi notuna, gelirine göre limit belirlenir. 1000-1500 TL'den yukarı çıkaracaklarını sanmıyorum öğrenciysen.
 
Öğrenci olduğum zamanda buna benzer bir durum vardı.
Ailenin gelir ve gider kaynağını belirtmen ve senin kişisel gelirin varsa ispat edebileceğin bir belge ile gidip limit yükseltme başvurusu yapabilirsin. Ancak çok büyük beklentilere girme.
Ziraat ATM kart kullanıyorum bende. Kendi paranın kullanım miktarını site veya mobil uygulamadan kartlarım, bankkartlarım kısmında bulunan hesabına tıkla ve işlemler sekmesini açarak işlem limiti belirleme sekmesini aç. Buradan kendine ait paranın kullanım miktarını değiştirebiliyorsun.
Benim ayarım ise;
Nakit çekim 1500 oluyor maksimum.
Alışveriş 5000 oluyor maksimum.
E-Ticaret 3000 oluyor maksimum.
 
Bazen siz istemeden belli bir süre sonra kendileri bile arttırabiliyor, başıma geldi o yüzden söylüyorum ama bence arttırmayın çünkü siz şimdi 500 tl yi 1000 tl de yapsam gene 500-600 harcarım diye düşünüyorsanız öyle olmuyor o 1000tl yi harcıyorsunuz :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı