Banka/Kart Ziraat kart nasıl yenilenir?

711300

Decapat
Ziraat banka kartımı çipi bozulduğu için iptal ettirip Ziraat Mobil üzerinden yenilettim. Bütün bilgileri falan girdim fakat ne bilgilendirme mesajı ne de kart gönderi. Takipte basımda olan kartınız bulunmamaktadır diyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Buna maalesef biz çözüm bulamayız hocam en iyi yapacağınız iş ve bilgi almak istiyorsanız Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arayıp işleminizi yaptırmak.

Ziraat banka kartımı çipi bozulduğu için iptal ettirip Ziraat Mobil üzerinden yenilettim. Bütün bilgileri falan girdim fakat ne bilgilendirme mesajı ne de kart gönderi. Takipte basımda olan kartınız bulunmamaktadır diyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Uygulamadan hiç uğraşmayın. Müşteri hizmetlerini ararsanız 2 dakikalık işlem ile kartınızı iptal edip direkt yenisini gönderiyorlar.

Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. Kartınızın basımı için gerekli olan başvuru tamamlanmamış olabilir. Müşteri hizmetleri bu konuda yardımcı olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı