Ziraat kartıyla İtemsatış üzerinden alışveriş yapılamıyor

mertz93

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Ziraat kartımdan İtemsatış'a para yüklemek istiyorum. Ancak para yükleme kısmına girip kart bilgilerini girdiğimde benden kod istiyor. Ardından 3D kısmına gitmiyor. İtemsatış müşteri hizmetleriyle konuştuğumda sorunun bankada olduğu söyleniyor. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş onu kastetmedi hocam, Troy ödeme sistemine sahipse olmayabilir demek istedi yoksa kartınız Ziraat zaten onda hemfikiriz. PayTR ödeme seçeneği ile denemenizi tavsiye ederim.
Paytr hepsipay bankkart yöntemiyle ödeme gpay hiçbiri olmuyor ekte bırakıyorum böyle diyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250410_155242_Chrome.jpg
    Screenshot_20250410_155242_Chrome.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba, ziraat kartımdan İtemsatış'a para yüklemek istiyorum. Ancak para yükleme kısmına girip kart bilgilerini girdiğimde benden kod istiyor. Ardından 3D kısmına gitmiyor. İtemsatış müşteri hizmetleriyle konuştuğumda sorunun bankada olduğu söyleniyor. Nasıl çözebilirim?

Hocam kartınız internet alışverişine kapalı olabilir.

Ayrıca hiçbir türlü olmaz ise bankanım müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz.

Paytr hepsipay bankkart yöntemiyle ödeme gpay hiçbiri olmuyor ekte bırakıyorum böyle diyor
Ziraat Genç Kart'a mi sahipsiniz? O kartla bu sorunu yaşayan çok mağdur var. Ayrıca Ziraat Mobil'den kartınızın internet alışverişine açık olup olmadığına bakın. Bankanızla ilgili bir sorun var, müşteri hizmetleri ile iletişime geçin en kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı