Arkadaşlar koyu bir Galatasaray taraftarıyım ve maç ayağıma kadar gelmiş ayrıca kupa finali fakat bileti Passo'dan alamadım siteye girdiğim gibi çöktü ve sonrasında da biletler bitti. Bir sitede 3.5K'ya bilet buldum siz olsanız ne yapardınız?
Site ismi nedir? Passo dışında diğer sitelere (resmi siteler hariç) güvenilmezArkadaşlar koyu bir Galatasaray taraftarıyım ve maç ayağıma kadar gelmiş ayrıca kupa finali fakat bileti Passo'dan alamadım siteye girdiğim gibi çöktü ve sonrasında da biletler bitti. Bir sitede 3.5K'ya bilet buldum siz olsanız ne yapardınız?
Site ismi nedir? Passo dışında diğer sitelere (resmi siteler hariç) güvenilmez.
Biletwise genelde maça gideceğim zaman bu tür sitelerden alıyorum ama bu siteden almadım daha önce.
Gitmeye değer bence de hayatının köşesinde güzel anı olarak kalır inşallah biz fenerbahçelilerde bu duyguyu yasicagiz.
Güvenilir bir site gibi gözüküyor hiç duymadıysan biraz araştırırsan siteyi daha iyi olur senin için. Bu arada evet ztk finaline gitmeye değer güzel bir maç ortaya çıkacağına inanıyorum.
Gitmeye değer bence de hayatının köşesinde güzel anı olarak kalır inşallah biz fenerbahçelilerde bu duyguyu yasicagiz.
Güvenilir bir site gibi gözüküyor hiç duymadıysan biraz araştırırsan siteyi daha iyi olur senin için. Bu arada evet ztk finaline gitmeye değer güzel bir maç ortaya çıkacağına inanıyorum.
Valla maç işinden bilet işinden çok anlamam fakat biraz mantık kurarsak yerinizin belli olması daha iyi. Fakat arada 500 tl fark olunca biraz saçma geliyor. 500 tl para değil bu devirde biliyorum fakat sizin için bu fiyat farkı önemli değilse bence varbilet sitesinden almanız uygun olabilir. Kısaca yer ve konum önemliyse, para farkında sorununuz yoksa varbilet, zaten illa izlicem maçı, 500 tl fazla vermeye gerek yok diyorsanız biletwise. Yine de maç günü çok yaklaşmadan biletwisedeki sırayı öğrenmeye çalışınİnşallah eski haline döner rekabet
Tamamdır teşekkürler hocam
Bir sorum daha var varbilet sitesinde 3700 bilet biletwise 3200 fakat sıra belirtilmemiş sizce hangisinden almalıyım varbilette sıra belirli diğerinde üstte olma ihtimali var
Vallahi maç işinden bilet işinden çok anlamam fakat biraz mantık kurarsak yerinizin belli olması daha iyi. Fakat arada 500 TL fark olunca biraz saçma geliyor. 500 TL para değil bu devirde biliyorum fakat sizin için bu fiyat farkı önemli değilse bence varbilet sitesinden almanız uygun olabilir. Kısaca yer ve konum önemliyse, para farkında sorununuz yoksa varbilet, zaten illa izleyeceğim maçı, 500 TL fazla vermeye gerek yok diyorsanız biletwise. Yine de maç günü çok yaklaşmadan biletwisedeki sırayı öğrenmeye çalışın.
Banabilet adlı siteden buldum fakat onda da yer belirli değilValla maç işinden bilet işinden çok anlamam fakat biraz mantık kurarsak yerinizin belli olması daha iyi. Fakat arada 500 tl fark olunca biraz saçma geliyor. 500 tl para değil bu devirde biliyorum fakat sizin için bu fiyat farkı önemli değilse bence varbilet sitesinden almanız uygun olabilir. Kısaca yer ve konum önemliyse, para farkında sorununuz yoksa varbilet, zaten illa izlicem maçı, 500 tl fazla vermeye gerek yok diyorsanız biletwise. Yine de maç günü çok yaklaşmadan biletwisedeki sırayı öğrenmeye çalışın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.