Ziya Selçuk istifa mı etti?

Böyle bir şey bir daha olursa sınav sonrası sonuç ne olursa olsun kendimi bir devlet kurumunun kapısına zincirlerim. Yeter ya! Hep bana mı denk gelecek bu sistem değişiklikleri? 2018 yılı tam Teog'a girecekken sınavı kaldırdılar. Bir daha sınav olmayacak deyip 2 ya da 3 sonrasında yeni sınav sistemini duyurdular. 100 karne ortalamam çöpe gitti.

Aynı kaderi paylaştık hocam, sanırım yine bakan değişecek ve yine sınav sistemi değişecek. Hayırlısı diyelim.
 
Aynı kaderi paylaştık hocam, sanırım yine bakan değişecek ve yine sınav sistemi değişecek. Hayırlısı diyelim.
Hocam ilk seferde sıkıntı olmadı, sonunda kazandım sınavı ama yeter yani zaten üstümüzdeki yük hiç kalmazken birde böyle sürekli değişiklikler yüzünden baskı daha çok artıyor. Bizde insanız, artık bizi kobay olarak kullanmaktan vazgeçmeliler. Bir sene 120 soru olsun, sonraki sene 160 soru olsun ya da bu sene karne ortalaması dahil olsun ama seneye dahil olmasın. Yani bir sistem koyup onu uzun süre sabit bir şekilde uygulayamayacaklar mı? Bunu yapması bu kadar zor mu?
 
Hocam ilk seferde sıkıntı olmadı, sonunda kazandım sınavı ama yeter yani zaten üstümüzdeki yük hiç kalmazken bir de böyle sürekli değişiklikler yüzünden baskı daha çok artıyor. Bizde insanız, artık bizi kobay olarak kullanmaktan vazgeçmeliler. Bir sene 120 soru olsun, sonraki sene 160 soru olsun ya da bu sene karne ortalaması dahil olsun ama seneye dahil olmasın. Yani bir sistem koyup onu uzun süre sabit bir şekilde uygulayamayacaklar mı? Bunu yapması bu kadar zor mu?

Vallahi hocam ne kadar tartışsak da düzelmiyor. Ben kabullendim.
 
Ya bir gitsin harbi bu nedir ya marlon brandon u benim diye tanıtan bir del*den ne beklersin yönetemiyor arkadaş neyini zorluyor bunlar? Sınavlar gereksiz zor ben burada sırf bir iş almak için okuyorum bir şey öğrenmek için değil anca televizyonlarda 100 alan öğrencileri getirtirler korkuyolar matematikden 25-55 alan adamı getirmeye. Umarım gider.
 

Geri
Yukarı