Sercan3461
Centipat
Daha fazla
Hocam type c portu var ayrıca modlar arasında usb simgesi var. Bu kablolu da kullanılabilir demek değil mi?Membrane ve kablolu kullanamıyorsunuz. Bu 2 duruma tamamsanız alınır 420 TL klavyeye RGB, TFT ekran ve knob koymuşlar bayağı iyi.
2 mod olarak belirtmişler öyle olsaydı 3 mod diye belirtilerdi diye düşünüyorum. Sanırım oradaki şarj simgesi USB değil.Hocam type c portu var ayrıca modlar arasında usb simgesi var. Bu kablolu da kullanılabilir demek değil mi?
Evet hocam dikkatli bakınca farkettim.2 mod olarak belirtmişler öyle olsaydı 3 mod diye belirtilerdi diye düşünüyorum. Sanırım oradaki şarj simgesi USB değil.
Eki Görüntüle 2232713
Membrane ve kablolu kullanamıyorsunuz, bu 2 duruma tamamsanız alınır. 420 TL klavyeye RGB, TFT ekran ve knob koymuşlar bayağı iyi.
Kullamazsın diye tahmin ediyorum dediğim gibi öyle olsaydı 3 mod diye belirtirlerdi. Bu arada 2000 Mah batarya olduğunu yazmışlar RGB açıkken günde 12 saat kullanımda 1 gün, kapalıyken 5-6 gün yeter diye düşünüyorum. Her gece yatmadan şarja taksanız yeter diye düşünüyorum kablolu kullanmak bence o kadar önemli değil.Bataryalı olduğu için PC'ye takılıyken kullanamaz mıyım?
Hocam sırf ucuz diye alınır mı? yoksa bunun yerine Z686'ya keycap mi alayım?Kullamazsın diye tahmin ediyorum dediğim gibi öyle olsaydı 3 mod diye belirtirlerdi. Bu arada 2000 Mah batarya olduğunu yazmışlar RGB açıkken günde 12 saat kullanımda 1 gün, kapalıyken 5-6 gün yeter diye düşünüyorum. Her gece yatmadan şarja taksanız yeter diye düşünüyorum kablolu kullanmak bence o kadar önemli değil.
Keycap için almayı düşünüyorsan beni de düşündürmedi değil.Hocam sırf ucuz diye alınır mı? yoksa bunun yerine Z686'ya keycap mi alayım?
Vergiler dahil 420 TL'ye alınır mı?
M96
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.