Ziyoulang M96 alınır mı?

Hocam type c portu var ayrıca modlar arasında usb simgesi var. Bu kablolu da kullanılabilir demek değil mi?
2 mod olarak belirtmişler öyle olsaydı 3 mod diye belirtilerdi diye düşünüyorum. Sanırım oradaki şarj simgesi USB değil.
1719349495370.png

Bataryalı olduğu için PC'ye takılıyken kullanamaz mıyım?
Kullamazsın diye tahmin ediyorum dediğim gibi öyle olsaydı 3 mod diye belirtirlerdi. Bu arada 2000 Mah batarya olduğunu yazmışlar RGB açıkken günde 12 saat kullanımda 1 gün, kapalıyken 5-6 gün yeter diye düşünüyorum. Her gece yatmadan şarja taksanız yeter diye düşünüyorum kablolu kullanmak bence o kadar önemli değil.

Kullamazsın diye tahmin ediyorum dediğim gibi öyle olsaydı 3 mod diye belirtirlerdi. Bu arada 2000 Mah batarya olduğunu yazmışlar RGB açıkken günde 12 saat kullanımda 1 gün, kapalıyken 5-6 gün yeter diye düşünüyorum. Her gece yatmadan şarja taksanız yeter diye düşünüyorum kablolu kullanmak bence o kadar önemli değil.
Hocam sırf ucuz diye alınır mı? yoksa bunun yerine Z686'ya keycap mi alayım?

Vergiler dahil 420 TL'ye alınır mı?
M96

4 ay önce Türkiyeden aldım 950 tlye, Bluetooth ile kullanıyorum açıkcası bataryası aklıma gelmiyor hiç arada sarja takıyorum. CS2 oynuyorum geçikme anlamında hiç bir sorun yaşamadım, Q ve 4 iyi basmıyordu içine bir şey sıkıştırdım çözüldü.

950 tlye değer mi bilmiyorum ama 500 tlye kesinlike değer benim hoşuma gitti, sessiz ve kablosuz olduğu için almıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı